Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kedysi z neho ženy omdlievali, dnes... Slávneho fešáka dobehol zub času!

Dominic Purcell
Zobraziť galériu (4)
Dominic Purcell (Zdroj: Fox Network)

WALLASEY - Seriál Prison Break si zamilovali fanúšikovia takmer po celom svete. Jedným z dôvodov bola aj postava Lincolna Burrowsa, ktorú stvárnil austrálsky herec Dominic Purcell. Ten dnes oslavuje svoje 54. narodeniny a na najnovších záberoch vyzerá inak, než sme zvyknutí.

Dominic Purcell sa narodil v anglickom meste Wallasey. Odtiaľ sa však už ako 2-ročný presťahoval do Sydney, kde vyrastal a študoval herectvo. Následne sa mu začal venovať naplno a počas svojej kariéry sa objavil vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad filmy Blade: Trinity či Blood Red Sky.

Jednoznačne najväčším úspechom však bola pre Purcella úloha Lincolna Burrowsa v seriáli Prison Break. Ten si zamilovali diváci po celom svete vrátane Slovenska a herec sa tak stal svetoznámou celebritou.

Dominic Purcell, Wentworth Miller
Zobraziť galériu (4)
Dominic Purcell, Wentworth Miller  (Zdroj: Fox Network)

Medzi rokmi 1998 a 2008 bol herec ženatý s filmovou producentkou Rebeccou Williamson. S tou sa im počas vzťahu narodili 4 deti - synovia Joseph (24) a Augustus (20) a dcéry Audrey (23) a Lily-Rose (20). Počas minulého roka sa Purcell oženil s producentkou a matkou slávnej Miley Cyrus - Tish Cryus.

Od skončenia spomínaného seriálu vyzeral herec dlhé roky prakticky rovnako. Na posledných záberoch to všakpôsobí dojmom, že ho predsa len dobehol zub čas a vyzerá na nich akosi zostarnuto. 

Dominic Purcell
Zobraziť galériu (4)
Dominic Purcell  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dominic Purcell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu