Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

JLo a Ben Affleck po správach o ROZVODE: Vyšli si na RANDE... Fanúšikom poslali úsmev!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Koncom minulého týždňa obletela svet šokujúca správa o obrovskej kríze v manželstve Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Vraj sa u nich dokonca schyľuje k rozvodu. Týmto špekuláciam prispel fakt, že herec vraj žije v inom dome a prestal nosiť obrúčku. Aktuálne zábery však hovoria o opaku... Dvojica si vyšla na rande a fanúšikom poslala úsmevy!

O kríze vo vzťahu JLo a Bena Afflecka prehovorila zdroj portálu In Touch. „Jennifer sa sústreďuje na kariéru a na svoje deti. Ben sa už odsťahoval a pravedpodobne budú musieť predať dom snov, ktorý hľadali dva roky,“ vyjadril sa s tým, že sa nikdy neprestanú milovať, no ona ho nemôže ovládať a on ju nemôže zmeniť. Špekulácie tiež podporili zábery herca bez obrúčky. 

Najnovšie zábery však hovoria o inom. Dvojica sa v nedeľu spoločne objavila na školskom podujatí Jenniferinej dcéry Emme. A hoci si nevymieňali žiadne horúce bozky alebo nežné dotyky, spoločne odtiaľ odišli na jednom aute a namierili si to na večeru do BOA Steakhouse vo WeHo. JLo pritom sedela na mieste spolujazdca a obaja sa usmievali. 

Zahraničné médiá však špekulujú, či manželia týmto nechceli len "upokojiť situáciu". Práve preto si možno vybrali práve tento lokál. BOA je totiž reštauráciou, v ktorej celebrity rátajú s tým, že budú vyfotené paparazzmi. V Santa Monice je pritom podnik s takým istým menu, kde by si mohli dopriať oveľa viac súkromia. 

JLo a Ben Affleck
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

JLo a Ben Affleck
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Jennifer Lopez a Ben Affleck

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu