Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zdrvujúca správa! Smrť 31-ročnej speváčky... Zostal po nej malý synček

Cat Janice
Cat Janice (Zdroj: Instagram/cat.janice)

LOS ANGELES - Smutnú správu oznámila svetu trúchliaca rodina! Na topkách sme vás nedávno informovali o speváčke menom Cat Janice, ktorá zvádzala boj s rakovinou. Keďže chcela zabezpečiť svojho 7-ročného syna, vytvorila pieseň, ktorá sa stala dosť virálnou. Mladá umelkyňa v stredu ráno svoj boj prehrala.

Pred pár hodinami sa na speváčkinom profile na sociálnej sieti Instagram objavila správa, ktorá mnohým zlomila srdce. „Catherine dnes ráno pokojne vošla do svetla a lásky svojho nebeského stvoriteľa. V rodnom dome a obklopená milujúcou rodinou,” znie v úvode stanoviska. 

„Sme vám nesmierne vďační za lásku a podporu, ktorú Catherine a naša rodina v uplynulých mesiacoch dostala. Cat sledovala ako sa jej hudba dostala na miesta, kde by to nikdy nečakala. Odpočíva v pokoji s vedomím, že vie, že prostredníctvom svojej hudby zabezpečí svojho syna. To by bez vás všetkých nebolo možné,” znie ďalej v stanovisku, pod ktoré sa podpísal brat zosnulej speváčky. Ako dodal, Cat vytvorila ďalšie skladby, o ktoré sa s verejnosťou časom podelia. 

Cat Janice diagnostikovali rakovinu kostí začiatkom roku 2022. Podstúpila liečbu a verila, že bude v poriadku. V júni 2023 jej však lekári oznámili zdrvujúcu správu, a to, že choroba sa vrátila a zasiahla jej pľúca. Posledné mesiace svojho života sa mladá umelkyňa usilovala žiť naplno. Vydala sa a jej skladba Dance You Outta My Head, ktorou chcela finančne zabezpečiť svojho syna, mala úspech. 

Viac o téme: Cat Janice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu