Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Talentovaná speváčka (31) umiera: Jej POSLEDNÉ PRIANIE dojíma celý svet!

Cat Janice
Cat Janice (Zdroj: pixabay.com)

WASHINGTON - Príbeh americkej hudobníčky Cat Janice (31), ktorá niekoľko rokov bojuje s rakovinou, chytil za srdce tisícky ľudí. V poslednej dobe sa jej stav výrazne zhoršil a tak vydala pieseň, ktorou chce zabezpečiť svojho syna Lorena (7). Skladba s názvom Dance You Outta My Head si získala množstvo fanúšikov a dokonca sa dostala do známych hitparád.

Speváčka si v novembri 2021 po prvýkrát nahmatala hrčku na svojom krku, ktorá sa zväčšovala, a tak navštívila doktorov. Po operácii a chemoterapii jej oznámili, že sa rakoviny zbavila. Zákerná choroba sa však v lete minulého roka vrátila. Umelkyňa tento mesiac svojim fanúšikom na sociálnych sieťach oznámila, že svoj boj prehráva.

Jedno z jej posledných prianí bolo, aby sledovatelia zdieľali jej najnovšiu pieseň s názvom Dance You Outta My Head. Tá mala napokon obrovský úspech a dostala sa aj do hitparády na iTunes. 

Všetky peniaze, ktoré táto pieseň zarobí, zostanú pre jej 7-ročného syna Lorena. Svojim verným fanúšikom sa za ich obrovskú podporu poďakovala aj na sociálnej sieti Instagram, kde zdieľala svoj veľký úspech.

„V noci som sa zobudila a uvidela som tento zázrak. Boh mi dal ešte pár dní, aby som videla jeho silu. Neviem sa vám všetkým dostatočne poďakovať," napísala Janice. „Ďakujem mojej rodine a priateľom za to, že boli so mnou počas mojej cesty. Ja a môj syn vám budeme navždy vďační," doplnila speváčka.

Viac o téme: Cat Janice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu