Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa speváčka sa spamätáva z rozvodu: HORÚCE BOZKY s inštruktorom surfovania!

Ellie Goulding Zobraziť galériu (3)
Ellie Goulding (Zdroj: Instagram/ Ellie Goulding)

LONDÝN - Slávna speváčka Ellie Goulding (37) už nie je sama. Srdce britskej hudobníčky si vraj získal inštruktor surfovania Armando Perez, s ktorým sa počas tohto týždňa ukázala na pláži v Costa Rice. Tam si dvojica vymieňala zamilované bozky a nežné dotyky.

Galéria: ELLIE GOULDING

Pre britskú speváčku bol minulý rok nesmierne náročný. V júni sa totiž verejnosť dozvedela, že s manželom Casparom Joplingom nežijú v spoločnej domácnosti. Následne sa svoj vzťah snažili zachrániť kvôli ich dvojročnému synovi Arthurovi, avšak vyzerá to tak, že sa im to nepodarilo.

Hudobníčka sa počas tohto týždňa objavila v Costa Rice, kde jej robil spoločnosť známy inštruktor surfovania Armando Perez. Podľa záberov, ktoré zverejnil The Sun, to však v ich prípade nezostalo len pri surfovaní a na prvý pohľad pôsobili ako zamilovaný pár. Dvojica si totiž vymieňala vzájomné dotyky a na pláži sa aj bozkávali. 

„Vyzerá to tak, že Ellie a Armando sú do seba zaľúbení. Keď ju neučil surfovať, tak sa jej stále dotýkal, objímal ju a bozkával. Ellie vyzerala naozaj šťastne a po celý čas sa smiali a vtipkovali," uviedol zdroj pre The Sun. 

Ellie Goulding
Zobraziť galériu (3)
Ellie Goulding  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ellie GouldingArmando Perez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu