Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna speváčka prežíva náročné obdobie: Jej manželstvo je v TROSKÁCH... Skloňuje sa ROZVOD!

Ellie Goulding prežíva náročné obdobie. Zobraziť galériu (3)
Ellie Goulding prežíva náročné obdobie. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jej manželstvo si prechádza turbulentným obdobím. Anglická speváčka Ellie Goulding (36) je už takmer 4 roky vydatá za obchodníka Caspara Joplinga (31) a počas ich vzťahu sa im narodil syn Arthur (2). Momentálne si však prechádzajú veľkou krízou a je otázne, ako celú situáciu vyriešia.

Dvojica sa spoznala vďaka ich spoločným priateľom a v roku 2017 spolu začala randiť. O 2 roky neskôr sa zasnúbili a následne si povedali svoje áno a počas ich manželstva porodila Ellie Goulding aj ich spoločného syna Arthura.

Ellie Goulding
Zobraziť galériu (3)
Ellie Goulding  (Zdroj: SITA)

Momentálne si však prechádzajú krízou a ich životy sa rozdelili. Spoločné chvíle trávia hlavne kvôli ich synovi. Ako však informuje denník The Sun, obaja rodičia chcú aj napriek neľahkému obdobiu spraviť všetko pre to, aby boli dobrými rodičmi.

„V poslednej dobe mali viacero problémov, ale obaja cítili, že chcú zostať spolu, aby mohli byť so synom. Nakoniec sa dohodli, že nájdu kompromis a budú spolu tráviť veľa času kvôli Arthurovi, ale okrem toho budú občas žiť svoje životy oddelene," povedal ich spoločný priateľ.

Ten sa vyjadril aj k tomu, či pár uvažuje o rozvode. „Momentálne sa o rozvode vôbec nebavia a ani jeden z nich nemá nový vzťah. Ich prioritou je teraz to, aby zostali priateľmi počas toho, ako vyriešia to, čo bude ďalej. Zostanú si tak blízki a budú sa môcť starať o Arthura. Vždy sa budú ľúbiť aj napriek tomu, že mali problémy a jeden pre druhého chcú len to najlepšie," doplnil zdroj. 

Caspar Jopling, Ellie Goulding
Zobraziť galériu (3)
Caspar Jopling, Ellie Goulding  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ellie Goulding
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu