Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Znepokojivé FOTO slávneho herca (31): Je SUROVÉ SRDCE, kúpe sa vo vani plnej KRVI!

Barry Keoghan
Barry Keoghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezda írskeho herca Barryho Keoghana (31) žiari každým rokom viac a viac. Zahral si v Batmanovi, či Eternals. Aktuálne hviezdi v thrillery Saltburn. V týchto dňoch však viac ako svojím hereckým umením púta pozornosť znepokojivými fotkami. Konzumuje na nich surové srdce a kúpe vo vani plnej krvi!

Írsky herec sa teší čoraz väčej popularite, ale aj úspechom v kariére. Môže sa pochváliť nomináciou na Oscara, či prestížnou cenou BAFTA. Aktuálne ho diváci môžu poznať z nového thrilleru Saltburn, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu študenta Olivera Quicka. No a práve ako promo k tejto novinke vznikli fotky do W magazine, ktoré však pôsobia veľmi znepokojivo. 

Herecká hviezda sa na nich kúpe vo vani plnej krvi, na rukách má čierne latexové rukavice s umelými nechtami a na perách červený rúž. Na ďalšom zábere sedí s krvavými rukami a ústami nad tanierom so surovým srdcom. Barry má na snímkach predstavovať upíra, ktorý žije svoj každodenný život v Londýne. „Čo znamená čítať Twilight, pozerať staré hororové filmy a ísť do supermarketu v brnení a kukle, aby sa nespálil do chrumkava,“ vysvetlila režisérka Emerald Hennell. 

Viac o téme: Barry Keoghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu