Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexi blondínka a slávny herec sa prestali skrývať: Pozrite, fanúšikovia ich načapali na spoločnom rande!

Zobraziť galériu (3)

LOS ANGELES - V poslednej dobe sa vo veľkom špekuluje o tom, že umelkyňa Sabrina Carpenter (24) a herec Barry Keoghan (31) tvoria nový hviezdny pár. Dvojica tieto dohady podporila počas tohto víkendu, ktorý trávila spoločne. Podľa svedkov nechýbali ani bozky.

Sabrina Carpenter sa preslávila hlavne vďaka seriálu Girl Meets World. Následne sa objavila vo viacerých počinoch a okrem tohto prerazila aj vo svete hudby, kde majú jej piesne veľký úspech. Jej tvorba si získala množstvo fanúšikov, o čom svedčí aj viac ako 32 miliónov sledovateľov na jej profile na sociálnej sieti Instagram. 

Sabrina Carpenter
Zobraziť galériu (3)
Sabrina Carpenter  (Zdroj: SITA)

Írsky herec Barry Keoghan sa presadila hlavne v hereckej sfére. Upozornil na seba vo filme Dunkirk a zahral si aj v úspešnej minisérii Chernobyl. V posledných rokoch mu navyše jeho práca priniesla aj medzinárodné ocenenie a za svoju úlohu vo filme Duchovia Inisherinu z roku 2022 si vyslúžil nomináciu na Oscara. V tomto roku sa objaví vo viacerých očakávaných počinoch, ako sú napríklad Gladiátor 2 či Duna: Časť druhá.

Barry Keoghan
Zobraziť galériu (3)
Barry Keoghan  (Zdroj: SITA)

O tejto dvojici sa po prvýkrát začalo hovoriť v decembri minulého roka, keď boli videní na spoločnej večeri. Tieto špekulácie podporili počas tohto víkendu, keď sa objavili v múzeu v Los Angeles. No a podľa očitých svedkov vyzerali ako šťastný pár.

„Jednoznačne to vyzeralo ako rande. Spoločne vyzerali veľmi milo a dokonca si vymenili aj menší bozk," uviedol svedok pre magazín People. Ani jeden z dvojice sa však zatiaľ k ich vzťahu nevyjadril, a tak si fanúšikovia na oficiálne potvrdenie budú musieť ešte počkať.

Viac o téme: Barry KeoghanSabrina Carpenter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu