Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TRAPAS legendárnej Madonny: Na pódiu spadla zo stoličky... Jej reakcia nemá chybu!

Madonna
Madonna (Zdroj: SITA)

SEATTLE - Na svoj víkendový koncert len tak ľahko nezabudne. Legendárna speváčka Madonna (65) sa počas svojej šou v americkom Seattli nevyhla miernemu trapasu. Jeden z jej tanečníkov ju ťahal po pódiu na stoličke, čo však nedopadlo podľa predstáv. Obaja sa museli zbierať zo zeme.

Galéria: Madonna

Americká legenda sa momentálne venuje svojmu turné The Celebration Tour. V týchto dňoch si ho môžu užívať fanúšikovia v USA, kde bude Madonna koncertovať až do konca apríla. 

Cez víkend si to speváčka namierila do Seattlu, kde vystupovala v Climate Pledge Arena. Počas šou sa však hudobníčke podaril aj jeden menší trapas. Jeden z tanečníkov ju počas piesne Open Your Heart mal ťahať po pódiu na stoličke, čo však rýchlo oľutovala. Umelec totiž neudržal rovnováhu a tak dvojica skončila na zemi.

Madonna si však z nešťastného okamihu ťažkú hlavu nerobila a zobrala ho s humorom. Video sa okamžite začalo šíriť na sociálnych sieťach a fanúšikovia ocenili hlavne prístup speváčky, ktorá bola nad vecou a vo svojom vystúpení bez problémov pokračovala. 

@denmouran #CapCut When Madonna falls over on stage but laughs it off #Madonna #fall #stage #laugh #perform #music ♬ original sound - N3ro
Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu