Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

OBROVSKÝ TRAPAS Rickyho Martina: Na pódiu mal EREKCIU?!

Ricky Martin počas Madonninho koncertu
Ricky Martin počas Madonninho koncertu (Zdroj: X)

MIAMI - Poriadne ho to rozvášnilo! Vystúpenia legendárnej Madonny (65) sú nielen hudobným, ale často aj vizuálnym zážitkom. Samozrejmosťou sú odvážne kostýmy, zmyselné pohyby a odhalené telá. Spevák Ricky Martin (52) bol v nedeľu čestným hosťom jej koncertu. Sociálnymi sieťami teraz koluje video, ktoré ho zachytáva v pomerne chúlostivom momente.

„Ďakujem Madonna, moja láska! Pozvanie na párty je vždy zábava,” napísal po koncerte na svojom profile na sociálnej sieti Instagram slávny spevák. Ten si šou naplno užil a vyzval aj svojich followerov, aby si vystúpenia Madonny nenechali ujsť. 

Internetom a médiami sa najnovšie šíri video, ktoré vyvolalo celkom búrlivé reakcie. Zachytáva moment, keď sa pred hviezdnym spevákom pretŕčali sporo odetí tanečníci, tisli sa mu k rozkroku a predvádzali, nazvime to, zaujímavé pohyby. 

„Ricky Martin, je to to?” znie popis k videu, pod ktorými všetci riešia, či mal spevák na pódiu erekciu, alebo sa mu len tak nešťastne "uložili" nohavice. Názor si spravte sami!

Ricky Martin je oficiálne single. V lete 2023 spoločne s Jwanom Yosefom oznámili svetu, že sa po 6 rokoch rozvádzajú. Spolu majú dve deti - syna Renna a dcéru Luciu. Martin má okrem nich dvojičky, chlapcov Mattea a Valentina, ktorých vychováva sám.

Viac o téme: MadonnaRicky Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu