Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Legendárnej Madonne (65) nevyšiel ďalší vzťah: Láska s o 35 rokov mladším zajačikom vyprchala poriadne rýchlo!

Madonna Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ani tento vzťah jej príliš dlho nevydržal. Legendárna speváčka Madonna (65) v marci minulého roka oznámila, že tvorí pár s americkým športovcom Joshom Popperom (30). Aktuálne to však vyzerá tak, že ich láska je definitívne minulosťou.

Vo februári minulého roka sa začali objavovať informácie o tom, že sa legendárna Madonna zahľadela do bývalého hráča amerického futbalu a aktuálne boxera Josha Poppera. O mesiac neskôr svoj vzťah potvrdila, keď na svojich sociálnych sieťach zverejnila spoločné zábery. 

Počas víkendu sa však verejnosť dozvedela prekvapivé správy. Podľa The US Sun si totiž dala dvojica zbohom a ich spoločné cesty sa rozdelili. Zdroj z ich okolia prezradil, že kameňom úrazu bol fakt, že mali na seba príliš málo času. V posledných mesiacoch Madonna cestovala po svete v rámci svojho turné s názvom Celebration Tour.

„Madonna v posledných mesiacoch videla Josha veľmi málo, keďže mala hektický program. Ich láska postupne zhasla. Nie je medzi nimi žiadna zlá krv, stále sa majú radi. Ich vzťah je však v tomto momente nereálny, avšak stále zostávajú kamaráti," uviedol zdroj. 

Legendárnej Madonne (65) nevyšiel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu