Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z dcéry Toma Cruisa je dospelá žena: So slávnou mamou vyzerajú ako sestry!

Tom Cruise s dcérou Suri Zobraziť galériu (2)
Tom Cruise s dcérou Suri (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Neuveriteľná podoba! Dcéra legendárneho Toma Cruisa a Katie Holmes - Suri oslávi v apríli okrúhle 18. narodeniny. Hoci so slávnym otcom už roky nie je v žiadnom kontakte, s mamou sú veľmi dobrými parťáčkami. Človek by dokonca pri pohľade na ne povedal, že vyzerajú priam ako sestry.

Galéria: Katie Holmes

Stretnúť v uliciach New Yorku herečku Katie Holmes nie je nič výnimočné. Svoje o tom vedia aj paparazzi, ktorí si ju vždy s nadšením fotia. V týchto dňoch sa im podarilo zvečniť ju na prechádzke s jej jedinou dcérou Suri. 

Obe mali skvelú náladu a na tvári im nechýbal spokojný úsmev. Suri podobu so slávou matkou rozhodne nezaprie. Ako vidno, podobný majú aj štýl obliekania. Katie sa udržiava v skvelej kondícii mnohí by pri pohľade na ne povedali, že ide skôr o dve sestry, než o matku a dcéru. 

Ako dobre informovaný zdroj pre Daily Mail uviedol, Suri by sa v budúcnosti rada venovala aj profesionálne a uvažuje nad tým, že toto bude práve študijný smer, ktorým sa chce uberať. „Katie na ňu veľmi pyšná, ale zároveň sa usiluje ju extrémne chrániť,” uviedol zdroj z jej okolia.  

Z dcéry Toma Cruisa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tom CruiseKatie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu