Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vzťah Toma Cruisa a krásnej Rusky má RAKETOVÚ RÝCHLOSŤ: Urobili vážny krok!

Elsina Khayrova a Tom Cruise Zobraziť galériu (5)
Elsina Khayrova a Tom Cruise (Zdroj: SITA a Instagram)

LOS ANGELES - Zrejme nejde len o chvíľkový románik! V médiách sa už pár mesiacov hovorí o tom, že slávny herec Tom Cruise (61) sa zamiloval do krásnej Rusky menom Elsina Khayrova (36). Dvojica už vraj pred priateľmi vystupuje ako pár... A to nie je jediný významný krok v ich vzťahu!

Ako totiž informuje Page Six, slávny herec sa už vraj stihol zoznámiť s deťmi svojej lásky. Krásna Elsina má dcéru a syna z manželstva s ruským oligarchom Dimitrym Tsvetkovom. Dvojica sa rozviedla v roku 2021 a pracháč sa pre médiá posťažoval, že ho to vyšlo poriadne draho. 

 

Krásna Ruska a slávny herec sa spoznali na jednom súkromnom večierku a zoznámil ich spoločný priateľ. Hoci svoj vzťah zatiaľ verejne nepriznali, pred priateľmi už oficiálne vystupujú ako pár. Pred pár dňami sa obaja zúčastnili charitatívnej akcie zameranej na podporu londýnskej leteckej záchrannej služby Air Ambulance, kde sa ale ako pár neprezentovali. 

Mimo svetiel reflektorov si však spoločné chvíle naplno užívajú. Spolu údajne chodia na prechádzky i do prestížnych reštaurácii. Najčastejšie si však užívajú súkromie modelkinho bytu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu