Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Problémy sužujú aj princeznú Kate: NOVÉ SPRÁVY o jej zdravotnom stave!

Princezná Kate Zobraziť galériu (3)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Okrem kráľa Karola III. (75) sa v posledných týždňoch rieši aj zdravotný stav princeznej Kate (42). Tá sa momentálne zotavuje z operácie brucha a verejnosť sa od zdroja z jej okolia dozvedela prvé správy o tom, ako na tom je.

Galéria: Princezná Kate

Kráľovská rodina si v týchto dňoch prechádza veľmi náročným obdobím. Kráľ Karol III. bojuje s rakovinou a počas minulého týždňa začal s chemoterapiou. Zdravotné problémy však trápia aj Kate, ktorá sa zotavuje z operácie brucha.

O jej zdravotnom stave sa však veľa nevie. Jej rekonvalescencia by mala trvať až do Veľkej noci a tak sa rozhodla, že so svojou rodinou bude tento čas tráviť v ich sídle Sandringham v Norfolku, kde je momentálne aj Karol III.

K jej stavu sa pre Daily Mail po prvýkrát vyjadril niekto z jej okolia a tento zdroj uviedol, aký je momentálne jej zdravotný stav. „Zotavovanie Kate prebieha dobre. Chcela zmenu a miesto, kde si bude môcť oddýchnuť a preto sa presunuli do Norfolku. Deti budú môcť počas toho vypustiť paru s Williamom," povedal nemenovaný priateľ princeznej. 

Problémy sužujú aj princeznú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu