Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

STRACH o princeznú Kate: Museli ju OPEROVAŤ... Zotavovať sa bude až do Veľkej noci!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská kráľovská rodina oznámila svetu znepokojivú správu. Princezná z Walesu Kate (42) je hospitalizovaná a museli ju operovať. V nemocnici zotrvá 10 až 14 dní, no potom ju čaká zotavovanie. Lekári predpokladajú, že k svojim povinnostiam sa nevráti skôr ako po Veľkej noci!

Britská kráľovská rodina sa verejnosti prihovorila prostredníctvom profilu na sociálnej sieti Instagram. „Jej kráľovská výsosť princezná z Walesu bola včera prijatá do nemocnice pre plánovanú operáciu brucha. Operácia bola úspešná a očakáva sa, že zostane v nemocnici desať až štrnásť dní. Potom sa vráti domov, a bude pokračovať v zotavovaní,“ píše sa v oznámení. 

Podľa odhadov lekárov by sa Kate mohla vrátiť k svojim pracovným povinnostiam až po Veľkej noci. Princezná si tiež želá, aby informácie o jej zdravotnom stave zostali súkromné. „Kensingtonský palác bude preto poskytovať aktuálne informácie o pokroku Jej kráľovskej výsosti len vtedy, keď budú k dispozícii nové významné informácie, o ktoré sa môže podeliť,“ píše sa ďalej v oznámení. 

„Princezná z Walesu sa chce ospravedlniť všetkým, ktorých sa to týka, za to, že musí odložiť svoje pracovné povinnosti. Teší sa, že sa oč najskôr vráti a všetky udalosti vynahradím,“ píše sa na záver. Aké konkrétne zdravotné problémy princeznú trápia, tak nie je známe. Portálu Page Six sa však podarilo zistiť, že jej ochorenie nie je rakovinové.

Viac o téme: Kate MiddletonPrincezná KatePrincezná z Walesu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu