Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráľovská rodina v napätí: ROZHOVOR s princom Harrym v televízii... Komentoval aj kráľa!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

VANCOUVER - Všetci s napätím čakali, čo povie! Princ Harry a jeho manželka Meghan zavítali v týchto dňoch do Kanady. Tam mladší syn kráľa Karola III. poskytol rozhovor reportérovi z relácie Good Morning America. Pozrite sa, čo všetko povedal!

Galéria: Princ Harry s manželkou Meghan si chvíle v Kanade ozaj užili

Tvorcovia spomínanej relácie pochopiteľne už vopred avizovali rozhovor so synom panovníka. Spomenuli tiež, že bude komentovať aj stretnutie so svojím otcom, ktorý zvádza boj s rakovinou. Keďže Harry v minulosti svojimi vyjadreniami neraz šokoval, mnohí s napätím čakali, čo sa bude diať teraz.   

Kráľovská rodina v napätí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: GMA)

Na prekvapenie mnohých reagoval Harry na otázky veľmi diplomaticky. Keď sa ho reportér opýtal, čo robil, keď sa dozvedel o tom, že jeho otec má rakovinu, tak povedal: „Skočil som do lietadla a odcestoval som, aby som ho videl čo najskôr, ako to bolo možné.” Nebránil sa ani tomu, aby hovoril o svojich emóciách. „To, že som mohol nastúpiť do lietadla, vidieť ho a stráviť s ním nejaký čas, za to som veľmi vďačný," povedal tiež.

Reportér mu tiež položil otázku, či si myslí, že aktuálna situácia by mohla napäté vzťahy v ich rodine urovnať. „Určite áno. Každá choroba alebo neduh spája rodinu," poznamenal.   

Počas rozhovoru dostal Harry aj otázky týkajúce sa iných tém. Komentoval napríklad to, či uvažoval o americkom občianstve, i to aké sú ich deti Archie a Lilibet. Podľa jeho slov majú obaja zmysel pre humor a dokážu rodičov vždy rozosmiať.   

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu