Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Plastický chirurg vzal do parády Brada Pitta: Zákrok za viac ako 117-tisíc eur a... Je z neho iný človek!

Brad Pitt Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jeho vzhľad je témou mnohých diskusií! Kdekoľvek sa Brad Pitt (60) zjaví, všetci s úžasom sledujú jeho mladistvo vyzerajúcu tvár. Istý odborník na plastickú chirurgiu v tom má jasno. Idol mnohých žien podľa jeho názoru podstúpil facelift.

Galéria: Brad Pitt

Jedným z počinov, v ktorom si slávny Brad Pitt zahral je aj film Podivný prípad Benjamina Buttona. V ňom stvárňuje muža, ktorý miesto starnutia začína s pribúdajúcimi rokmi mladnúť. Práve na tento príbeh si mnohí spomenú, keď vidia, ako herec aktuálne vyzerá. 

Plastický chirurg Jonny Betteridge má však jasnú odpoveď na to, prečo slávny 60-tnik vyzerá oveľa mladšie, než väčšina jeho rovesníkov. A nejde o žiadne sci-fi. Internetom sa šíri video, v ktorom odborník hovorí, že hollywoodsky herec mohol podstúpiť facelift. K tomuto zisteniu ho to priviedlo, keď si porovnal zábery z roku 2020 a 2023. Upozornil na to The Sun

Brad Pitt na foto z roku 2023.
Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt na foto z roku 2023.  (Zdroj: SITA)

Brad Pitt na foto z roku 2020.
Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt na foto z roku 2020.  (Zdroj: SITA)

Ako odborník dodal, spomínaný zákrok stojí zhruba 117-tisíc eur a je po ňom nutná 2-3 mesačná rekonvalescencia. Poukázal tiež na to, že pri Bradových ušných lalokoch je vidieť jazvy, ktoré sú pre tento zákrok typické. „Myslím si, že toto je príklad dobre urobenej operácie. Ak mám byť úprimný, keď budem mať o 25 rokov toľko peňazí, ako on, urobím to isté,” povedal na margo toho Betteridge.

Viac o téme: Brad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu