Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Televízna hviezda (37) zbalila 24-ročného zajačika: Musia čeliť drsnej kritike!

Kristin Cavallari Zobraziť galériu (2)
Kristin Cavallari (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nový vzťah televíznej hviezdy Kristin Cavallari (37) sa dostal pod paľbu kritiky fanúšikov. Tých totiž zarazil vekový rozdiel, keďže začala randiť s o viac ako 12 rokov mladším športovcom Markom Estesom (24). Podľa najnovších informácií však dvojica s narážkami na ich výrazný vekový rozdiel nemá najmenší problém.

Cavallari sa do povedomia verejnosti dostala vďaka viacerým reality šou. Okrem toho sa prezentuje aj ako módna návrhárka a autorka. Na sociálnych sieťach má množstvo fanúšikov a len na Instagrame má viac ako 4 milióny sledovateľov. 

Kristin Cavallari
Zobraziť galériu (2)
Kristin Cavallari  (Zdroj: SITA)

Tých však mierne pobúril jeden z jej posledných príspevkov. V ňom totiž priznala vzťah s o 12 rokov mladším partnerom - športovcom Markom Estesom. V komentároch sa tak viacerí ironicky pýtali, či to nie je jej syn a či ešte nie tínedžer. 

Dvojicu však podobné reči podľa informácií magazínu Page Six vôbec netrápia. „Sú to dospelí ľudia, ktorí si môžu robiť čo chcú, takže koho to zaujíma? Každý má právo na svoj názor, ale Kristin a Mark nevenujú týmto rečiam žiadnu pozornosť," povedal zdroj. 

Viac o téme: Kristin Cavallari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu