Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Angelina Jolie vo vojne s Bradom Pittom: DRSNÁ RANA od milovanej dcéry jej zlomí srdce!

Brad Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (2)
Brad Pitt a Angelina Jolie (Zdroj: SITA a Profimedia)

LOS ANGELES - Tento krok čakal asi málokto! Hoci od rozchodu a následného rozvodu Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) už nejaký ten rok ubehol, ich vzťahy sú stále napäté a vedú medzi sebou vojnu. Obeťami sú ich spoločné deti, ktoré konflikt vnímajú a tiež robia určité rozhodnutia.

Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy medzi členmi kedysi dokonalej a harmonickej rodiny sú poriadne narušené. Syn Pax nazval svojho slávneho otca hajzlom a povedal o ňom, že je hrozná ľudská bytosť. Dcéra Zahara sa verejne vzdala jeho priezviska...

V nadväznosti na to istý zdroj pre The Sun povedal, že Pitt sa o adoptované deti vôbec nezaujíma. S Jolie si okrem spomínaného Paxa a Zahary osvojili aj Maddoxa. Podľa medializovaných informácií sa slávny herec údajne stretáva len so svojimi biologickými deťmi - dvojičkami Vivienne a Knoxom i staršou dcérou Shiloh. 

Angelina Jolie so svojimi deťmi.
Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie so svojimi deťmi.  (Zdroj: SITA)

Práve posledná spomínaná zasadila matke krutú ranu. „Shiloh dúfa, že keď dovŕší budúci mesiac 18 rokov, tak sa presťahuje k otcovi,” informuje The Sun. Novinári slávnu dvojicu oslovili, aby sa k tejto téme vyjadrili, avšak ich otázky zostali bez reakcie. 

Verejnosť si kladie otázku, kedy sa spor slávnych hercov konečne skončí. Stále sa súdia o majetok a dokonca aj po rokoch na seba vyťahujú ďalšiu špinu.  

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu