Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pikantné zábery "tehotnej" herečky: Len v nohavičkách, ukázala HOLÉ PRSIA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: BBC Films)

LOS ANGELES - Koncom roka 2022 bola herečka Jodie Comer (30) označená vedcami za najkrajšiu ženu sveta. Aktuálne kráska hviezdi v novom filme s názvom The End We Start From, v ktorom stvárňuje tehotnú ženu a čerstvú mamičku. A strihla si tam aj poriadne pikantné zábery - len v nohavičkách, ukázala holé prsia!

Herečka Jodie Comer sa do povedomia verejnosti dostala vďaka seriálu Na muške či historickému eposu Posledný súboj. Koncom roka 2022 sa o nej hovorilo tiež ako o najkrajšej žene sveta. Vedci totiž s využitím matematiky určili, že sa jej tvár sa najviac približuje dokonalosti. Ideál krásy spĺňa až na 94,52 %. 

Aktuálne plavovláska hviezdi v novinke s názvom The End We Start From. Stvárňuje v nej tehotnú ženu a neskôr mamičku s novorodencom, ktorá sa v chaose zaplaveného Londýna snaží nájsť cestu domov. Divákom sa však v thrileri naskytnú aj pikantnejšie pohľady. 30-ročná herečka si totiž v snímke zahrala aj hore bez - len v nohavickách a s umelým tehotenským bruškom, ukázala nahé prsia. 

FOTO nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Jodie Comer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu