Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

NOVÉ SPRÁVY o boji Shannen Doherty s rakovinou: Herečka hovorí o ZÁZRAKU!

Shannen Doherty
Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Známa herečka Shannen Doherty (52) zvádza už dlhší čas náročný boj s rakovinou. Aj napriek tomu, že posledné predpovede nevyzerali optimisticky, jej najnovšie vyjadrenia sú pozitívne. Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 dokonca hovorí o zázraku, keďže jej nová liečba zabrala.

Slávna herečka svojich fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne informuje o svojom zdravotnom stave. Doherty totiž už niekoľko rokov bojuje s rakovinou, ktorá sa postupne rozšírila aj do mozgu a posledné správy neboli vôbec pozitívne.

V najnovšom dieli svojho podcastu Let's Be Clear však povedala, že v poslednom období skúšala novú liečbu, ktorá po čase začala zaberať a dostavili sa pozitívne výsledky. Tie dokonca herečka označila za zázrak.

„Nepoviem, čo to je, ale začala som s novou liečbou. Po štyroch dávkach sme nevideli žiadnu zmenu a všetci chceli, aby som skúsila niečo iné. Ja som ale povedala, že budeme pokračovať s týmto a uvidíme, čo sa stane. Po šiestej alebo siedmej dávke sme videli, ako sa prelamuje krvná mozgová bariéra," povedala herečka.

„Pre mňa je to ako zázrak. Vtedy som si povedala, že treba pokračovať. Boh sa možno rozhodol, že mi dá na chvíľu vydýchnuť. Niekdy hľadáme zázraky na nesprávnych miestach, aj keď sú priamo pred našimi očami," doplnila k tomu Doherty.

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu