Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Selena Gomez sa už novým frajerom verejne chváli: Zverejnila PRVÉ spoločné FOTO!

Selena Gomez Zobraziť galériu (4)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pred týždňom Selena Gomez (31) priznala, že je opäť šťastná. Už pol roka je totiž zamilovaná. Ako sa ukázalo, jej novým frajerom je hudobný producent Benny Blanco (35). A teraz krásna speváčka prezvejnila aj prvé spoločné fotky!

Od rozchodu s Justinom Bieberom sa v súvislosti so Selenou Gomez skloňovalo viacero mužských mien. No verejne potvrdila len vzťah so spevákom Abelom Tesfayeom, známym pod menom The Weeknd. Dvojica išla od seba už v roku 2017... A až teraz speváčka priznala vzťah s ďalším mužom. 

Šťastná je po boku 32-ročného hudobného producenta Bennyho Blanca. „Je pre mňa všetkým. Je tým najlepším, čo sa mi stalo. Správa sa ku mne ako doposiaľ žiadny iný človek na tejto planéte,“ uviedla umelkyňa s tým, že pár tvoria už viac ako pol roka. Novú lásku speváčka priznala len pred týždňom...

No a už sa ňou aj verejne chváli. Na sociálnej sieti Instagram dnes zverejnila niekoľko fotiek so svojími priateľmi. „New York, moje najobľúbenejšie momenty s tebou tento víkend,“ napísala k záberom, na ktorých sa túli k svojmu novému priateľovi. No a na poslednom mu dáva aj horúci bozk. No, zdá sa, že Selena je opäť šťastne zamilovaná!

Selena Gomez sa už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

Selena Gomez sa už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu