Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šťastný Harry a Meghan ako KRÁĽOVNÁ VEČERA: Odetá v zlate nemala konkurenciu!

Meghan Markle Zobraziť galériu (10)
Meghan Markle (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Obaja rozdávali úsmevy na všetky strany. Meghan Markle (41) a princ Harry (38) sa po korunovácii Karola III. (74) opäť naplno venujú svojmu životu v USA. Včera sa napríklad zúčastnili odovzdávania cien Ms. Foundation Women of Vision Awards v New Yorku, kde tmavovláska po boku svojho manžela zažiarila v zlatých šatách.

V posledných týždňoch sa mená Markle a Harryho spomínali hlavne v súvislosti s korunováciou Karola III. Ich vzťahy s kráľovskou rodinou sú totiž dlhodobo na bode mrazu a tak sa vo veľkom špekulovalo, či sa tejto slávnosti zúčastnia.

Do Británie napokon cestoval len Harry, ktorý sa však okamžite po skončení slávnostného aktu vrátil do USA. Tam sa už dvojica opäť naplno venuje svojmu bežnému životu. 

Včera večer sa zúčastnili odovzdávania cien Ms. Foundation Women of Vision Awards. Meghan bola čestným hosťom tohto galavečera a navyše si odniesla domov aj jednu z cien. Tú dostala za svoj prínos v otázke posilnenia práv žien a dievčat. Okrem toho sa však stala hviezdou večera aj vďaka nádhernému outfitu.

Zlaté šaty z dielne Johanny Ortiz totiž vyzerali na Meghan úžasne. Po jej boku samozrejme nesmel chýbať ani jej manžel Harry. Dvojica počas celej akcie rozdávala jeden úsmev za druhým a celý večer si náramne užívali.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (10)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu