Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na instagrame brutálna sexica, v realite... Juj! Smutný pohľad na známu krásku

Kelly Brook Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ako iný človek! Kelly Brook (40) je úspešnou britskou moderátorkou, modelkou a televíznou hviezdičkou, ktorá má na Instagrame 1,2 milióna followerov. Tí ju poznajú ako vždy dokonale upravenú krásku, ktorá má sexepílu na rozdávanie. Pri pohľade na aktuálne paparazzi zábery však nejeden fanúšik zostane poriadne sklamaný.

Pekné črty tváre, bujné prednosti a krásna hriva sú prednosti, ktorými disponuje hviezdička Kelly Brook. Tá každý rok poskytuje fanúšikom svoj kalendár nabitý sexepílom. Nesklamala ani teraz a mnohým mužom spríjemnia budúci rok práve jej sexi fotky. Vydarené zábery nájdete aj na instagramovom profile atraktívnej brunetky. 

Galéria: Kelly Brook ako krásna a dokonalá sexica na sociálnej sieti Instagram.
Kelly nedávno venčila svojho štvornohého miláčika a v pätách mala paparazzov. Nejednu ženu zrejme pri pohľade na ňu poteší, že ani slávna kráska nie je vždy taká tip-top, ako sa prezentuje na sociálnych sieťach. 

Brunetkine vlasy neboli vôbec také žiarivé a jej tvár bez mejkapu tiež pôsobila akosi mdlo. Fotky odhalili, že Kelly má druhú bradu a zababušená vo vetrovke vyzerá rozhodne inak, než na stránkach spomínaného kalendára. 

Kelly Brook počas všedného dňa príliš neohúri.
Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook počas všedného dňa príliš neohúri.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly Brook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu