Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Vačkovej dcéra Maruška chce OPUSTIŤ Slovensko: Reakcia slávnej mamy a neistota pred rozhodnutím!

Zuzana Vačková s dcérou Maruškou
Zuzana Vačková s dcérou Maruškou (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Zuzka Vačková prednedávnom zavítala do kúpeľného miesta Piešťany, kam však neprišla za relaxom a kúpeľnými procedúrami, ale spoločne s dcérou Maruškou nechýbala na otvorení výstavy Alfonsa Muchu. A musíme povedať, že dievčatá sa na túto udalosť aj patrične pripravili.


Zuzka s dcérou vsadili na dobovejšie oblečenie a vyplatilo sa. A hoci to stálo hodiny behania po obchodoch, obe vyzerali priam úžasne. „Milujeme umenie, obrazy, aj keď cestujeme po svete chodíme po galériách, tak sme si nemohli nechať ujsť ani túto výnimočnú akciu. A keďže sa to odohráva trošičku v tom posunutom duchu, cca sto rokov dozadu, tak som sa snažila aj ja niečo vykúzliť. Mám rada, ak udalostiam dáme trošku význam aj tým, ako sa na ňu pripravíme. A my s dcérkou sa rady parádime“.

Zdá sa však, že čoskoro bude musieť podobné akcie navštevovať sympatická herečka bez dcéry, ktorá sa netají ambíciou študovať v zahraničí. Keďže obe majú k sebe veľmi blízko, je otázkou, ako odchod svojej dcéry zvládne známa herečka. „Podporuje ma v mojich rozhodnutiach a verí, že rozmýšľam nad svojím konaním dostatočne a že ak niečo chcem, mám to vážne premyslené. Myslím, že tam existuje istá dôvera,“ nešetrí úprimnosťou Maruška. Tá v rozhovore prezradila aj to, aké rozhodnutie ju v blízkej dobe čaká, no aj to, či pôjde v hereckých šľapajách svojej mamy.

Vačkovej dcéra Maruška chce OPUSTIŤ Slovensko: Reakcia slávnej mamy a neistota pred rozhodnutím! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: DcéraZuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu