Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Thia Vittek dosiahla nečakaný ÚSPECH, tým jej sny nekončia: Idem DOBYŤ SVET!

Thia Vittek
Thia Vittek (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Na otvorení vynovenej reštaurácie v centre Bratislavy nemohla chýbať ani Thia Vittek. Nebola tam však iba ako hosť a dcéra svojej mamy Patrície.

Galéria: Thia Vittek dosiahla nečakaný ÚSPECH, tým jej sny nekončia: Idem DOBYŤ SVET!

Thia Vittek je mladá speváčka, ktorá má ambície zahrnúť vo svojom portfóliu viaceré umelecké smery. V detstve začínala s tancom a postupne k nemu pridala nielen spev, ale aj herectvo, ktoré aktuálne študuje na bratislavskom Konzervatóriu: „Chcela by som skĺbiť všetky tri veci, lebo neviem si vybrať iba jedno“. Hoci má len 17 rokov, je dostatočne odvážna a sebavedomá, čo je predpokladom toho, aby sa jej podarilo preraziť. Hrdá je na ňu aj mama Patrícia, ktorá si prostredníctvom dcéry takpovediac plní sny. Thia bola totiž úspešná aj na kastingoch, kde získala úlohy dokonca v dvoch seriáloch: „V jednom budem hrať dcéru, tak som sa v tom našla. Na budúci týždeň máme natáčanie, tak sa na to teším“, netají Thia nadšenie.

Tým však jej sny nekončia, má oveľa veľkolepejšie plány: „Chcela by som ísť do zahraničia, už som pozerala aj New York, tak dúfam, že to vyjde“, tvrdí Thia, ktorá má túto víziu už od svojich piatich rokov. Čo na to hovorí jej mama?

Thia Vittek dosiahla nečakaný ÚSPECH, tým jej sny nekončia: Idem DOBYŤ SVET! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Thia VittekHerectvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu