Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vitteková chystá intímnu SPOVEĎ: Teraz budem hovoriť ja! Robo odpadne, keď to zbadá

Patrícia Vitteková
Patrícia Vitteková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Patrícia Vitteková si prešla v živote všeličím. Speváčka a exmanželka futbalistu Roba Vitteka najviac svojho času venuje dcéram Cynthii a Sofii, v ktorých sa doslova vidí. Ani ona sama však nezaháľa.

Patrícia Vitteková sa asi najviac zviditeľnila dlhotrvajúcimi nezhodami a rozvodom s Robom Vittekom. Definitívnu bodku za svojím manželstvom dali pred necelými štyrmi rokmi, vojnová sekera je teda zakopaná a dá sa povedať, že dnes sú už priatelia a hlavne rodičia svojich detí. Poznáme ju však aj ako speváčku, teraz však dozrel čas na to, aby sa zo svojich pocitov počas dramatického životného obdobia vyrozprávala vo vlastnej knihe: „Je to pohľad mňa ako mamy, ako ženy a ako človeka na všetko, čo sa okolo nás mediálne dialo… dúfam, že to veľa ženám otvorí oči a že budú vedieť, že všetko sa dá zvládnuť“, srší dnes dobrou náladou Paťa. A aj vieme, prečo.

Dnes je vyrovnaná a vyzrozumená so všetkým, čo prekonala. Rovnováhu v živote našla zrejme aj preto, že po jej boku stojí nový muž, s ktorým je veľmi šťastná, a darí sa tiež jej dcéram. Aj na svoju minulosť sa teda díva inými očami: „Pozerám sa retrospektívne na to, ako som to vnímala vtedy... teraz sa na to pozerám s veľkým nadhľadom a s vďakou, pretože si myslím, že aj ja som bola iným človekom… Všetko to, čo sa stalo, sa stať malo a som za to vďačná.“  Čítal už rukopis knihy aj exmanžel Robo? A je niečo, čo z knihy vyškrtol?

Vitteková chystá intímnu SPOVEĎ: Teraz budem hovoriť ja! Robo odpadne, keď to zbadá (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: KnihaPatrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu