Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jasmina Alagič v ringu? Snívam o tom a láka ma to!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa fanúšikovia bojových športov konečne dočkali galavečera Fight Night Challenge 5. V ringu sa ukázali verejne známe osobnosti, ktoré predviedli úctyhodné výkony. Za mikrofón sa ako moderátorka postavila Jasmina Alagič, ktorá spovedala prítomných hostí. Nás zaujímalo, či by sa aj ona odvážila "pobiť sa".

Jasmina Alagič v ringu? Snívam o tom a láka ma to! (Zdroj: Vlado Anjel)

Jasmina Alagič má pracovných ponúk v poslednej dobe naozaj dosť. Uplynulý víkend svoje moderátorské schopnosti ukázala na galavečere Fight Night Challenge 5. V ringu sa previedli mnohé známe osobnosti ako napríklad bývalý farmár Imi Barón Štefaník, raper Momo či bývalý hokejista Marcel Hossa.

Galéria: Galavečer Fight Night Challenge 5

Nás zaujímalo, či by si Jasmina vedela predstaviť aj samú seba v takejto situácii. „Veľakrát o tom snívam. Veľakrát by som boxovala rada, je mi to veľmi blízke. Avšak sama nemám na to odvahu ešte," priznala v úvode.

„Ja to beriem ako šport, takže myslím si, že by som vedela ísť do zápasu, ale nie som na to podľa mňa psychicky pripravená, nie som na to tak silná ako tie baby, ktoré tie zápasy dávajú alebo tí chlapi. Ale zároveň, láka ma to," vyjadrila sa v rozhovore pre Topky.sk. Celý rozhovor s Jasminou a galériu z tejto udalosti nájdete vyššie.

Jasmina Alagič v ringu?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Jasmina AlagičFight Night Challenge 5
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu