Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

NEVHODNÉ správanie Milana Ondríka v spoločnosti: Známy raper reaguje... Ty opité HOV*DO!

Milan Ondrík naštval slovenského rapera Zobraziť galériu (2)
Milan Ondrík naštval slovenského rapera (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Herec Milan Ondrík (43) poriadne naštval slovenského rapera. Na Fight Night Challenge 5 sa mal správať nevhodne, čo sa umelcovi vôbec nepáčilo. Ten ho teraz vyzýva na súboj!

Uplynulý víkend sa v Bratislave konal už v poradí piaty Fight Night Challenge. Do zápasníckeho ringu sa postavili mnohé známe tváre. Podporiť ich do hľadiska prišli rôzne celebrity. Napríklad Zuzana Plačková, Marián Gáborík či Nathan Dzaba. Udalosti sa zúčastnil aj herec Milan Ondrík a ten sa podľa najnovších informácii mal správať nevhodne.

Informáciu priniesol vo svojom vyjadrení raper Andreas Stolárik alias Frayer Flexking. Hercovo správanie ho veľmi nahnevalo. „Počúvaj ma Ondrík, ty opité hov*do, čo keď sa zapne kamera alebo po všelijakých zhromaždeniach, sa robíš chrumkavý a verejne, že aký si dobrý človek a keď sa vypne kamera, si obyčajný naj*baný krčmový odborník na všetky športy,“ zaznelo z jeho úst v úvode.

NEVHODNÉ správanie Milana Ondríka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

„Na Fight Night Challenge 5 si sedel vždy v predných radách, boli tam moji známi, bola tam moja rodina, boli tam malé deti a ty si tam na mňa vykrikoval nadávky toho najhrubšieho zrna, vykrikoval si tam ako primitív na mňa, keď som boxoval, že som youtuber, že čo tam robím, také nadávky, že to nebudem radšej hovoriť. Ty sa nehanbíš? Však tam boli malé deti okolo teba, pritom my dvaja sa vôbec nepoznáme,“ pokračoval.

„Ja sa vyjadrujem vulgárne, lebo sa snažím byť autentický, bez masky, staviam na tom svojim spôsobom aj kariéru a ty, aký si herec vo filme, taký si v živote. Vykrikoval si tam naj*baný, že každého rozj*beš, že ako to boxujem, vyjadroval si sa tam ako keby si bol Floyd Mayweather,“ uviedol s tým, že ak má s ním akýkoľvek problém, tak ho vyzýva na boxerský zápas.

Nevhodné správanie známeho herca potvrdila aj samotná orgnizácia Fight Night Challenge.„Môžeme potvrdiť, že sme zaznamenali nevhodné správanie známeho slovenského herca, konkrétne Milana Ondríka počas súboja Flexking vs. Štrbák. Herca sme niekoľkokrát upozornili, aby krotil svoje vášne, pretože podľa nás bolo jeho správanie neadekvátne,“ potvrdila vo svojom vyhlásení pre Topky.sk

Lístky na Fight Night Challenge 6, ktorý sa uskutoční 6.4.2024, si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk

Viac o téme: Milan OndríkAndreas Stolárik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu