Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Peter Marcin OTVORENE o kariére: Na toto sa už NECÍTIM!

Peter Marcin Zobraziť galériu (4)
Peter Marcin (Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Slovenský herec a komik Peter Marcin (57) je dlhoročnou stálicou na televíznych obrazovkách. Mnohí ho poznajú z legendárnej šou Uragán či zo sitkomu Susedia. Pre Topky.sk priznal, na čo sa už vo svojej kariére vôbec necíti!

Na TOTO sa už Peter Marcin vo svojej kariére NECÍTI! (Zdroj: Maarty)

Meno Peter Marcin nemusíme predstavovať snáď nikomu. Obľúbeného slovenského komika mnohí poznajú ako Františka Stromokocúra, pani Máriu či malého Mirka. Na nezabudnuteľné postavy, ktoré sa Slovákom vryli do pamäti spomína rád, ale...

Jednoducho, vo svojom veku sa už necíti na to, aby si na seba dával takéto kostýmy. „Nechýba mi to, lebo jednak už sa na to necítim vekovo, lebo už si dávať kostým pani Márie alebo malého Mirka... Už sa na to naozaj necítim,“ priznal v rozhovore pre Topky.sk. Momentálne ho však diváci na televíznych obrazovkách môžu vidieť v celkom inom svetle.

Peter Marcin ako pani Mária v Uragáne.
Zobraziť galériu (4)
Peter Marcin ako pani Mária v Uragáne.  (Zdroj: Reprofoto/Youtube)

A to v jeho šou s názvom Neskoro večer, kde si podobnú zábavu sčasti nahrádza. „Vynahrádzam si to v Neskoro večer, lebo Neskoro večer nie je len talk, ale aj šou a tam sú naozaj scénky, pesničky, paródie aj sa tam prezliekame, aj rôzne veci robíme, čiže tam si to vynahradzujem v takej menšej miere,” vysvetlil nám. To, ako vznikla postava pani Márie v legendárnej šou Uragán, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Peter Marcin OTVORENE o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Peter Marcin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu