Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exfarmárka sa zasnúbila, ale... Ups, toto jej priateľovi nevyšlo!

Chcel jej nasadiť prsteň a... Ups! Zobraziť galériu (2)
Chcel jej nasadiť prsteň a... Ups!

RÍM - Mal to byt dokonalý moment v jej živote, ale toto nevyšlo podľa predstáv! Známu exfarmárku požiadal jej priateľ, ktorého zatiaľ verejnosti neukázala, o ruku. Urobil tak v romantickom Ríme. Blondínka povedala, samozrejme, áno a keď jej vyvolený išiel nasadiť drahý prsteň, tak nastal nečakaný problém... Ups!

Už aj z Dady Urbanovej, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo Farme X, bude čochvíľa nevesta. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila fotkou zo zásnub. A nie len tak hocijakých - jej priateľ ju totiž požiadal o ruku počas dovolenky v Ríme. To je ale romantik.

Ale toto mu celkom nevyšlo! Potom, ako mu povedala svoje áno, jej chcel nasadiť luxusný zásnubný prsteň. No a vyzerá to tak, že jej vyvolený netrafil veľkosť. Avšak ani to dvom zaľúbencom nebránilo v tom, užiť si tento čarovný okamih.

Exfarmárka sa zasnúbila, ale...
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Najviac autentická fotka a pre mňa najviac emotívna. Aj keď prsteň nebol hneď na svojom správnom mieste, srdce áno! Tento moment predčil všetky moje očakávania. Nemáme žiadne fotky, žiadne videá, iba spomienky. Len ja a on a Rím," napísala zaľúbene Dada a priložila záber, kde jej malíček namiesto prsteníčku zdobí spomínaný šperk.

Avšak zrejme jej priateľ už napravil chybu a po prílete domov dal hneď prsteň zväčšiť, keďže ho už blondínka nosí na správnom prste. To či bude u nich platiť svadba do roka a do dňa, ako sa hovorí, je otázne. K zasnúbeniu však srdečne gratulujeme!

Viac o téme: FarmaDada Urbanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu