Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exmoderátor Krajcer sa NEČAKANE zasnúbil: S o 17 rokov mladšou miss!

Daniel Krajcer požiadal o ruku bývalú miss! Zobraziť galériu (2)
Daniel Krajcer požiadal o ruku bývalú miss! (Zdroj: TASR - Martin Baumann/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! Exmoderátor Daniel Krajcer (53), známy aj z politickej oblasti, sa nečakane zasnúbil. O ruku požiadal bývalú miss (36)!

Bývalý minister kultúry Daniel Krajcer prekvapil veľkolepou novinkou. Po dlhodobom randení požiadal o ruku o 17 rokov mladšiu partnerku. Málokto pritom vie, že už dlhší čas je po jeho boku prvá vicemiss Miss Universe SR 2007 Barbora Palovičová.

Bývalý markizák každoročne organizuje vatru s blízkymi priateľmi a nechýbala tam ani jeho partnerka. „Tohtoročná Jánska vatra bola naozaj magická,“ napísal na sociálnu sieť Instagram exmoderátor koncom júna. A ako potvrdil pre Plus 7 dní, v ten večer si pred Barboru pokľakol.

Barbora Palovičová, Lucia Senášiová a Iveta Riečanová
Zobraziť galériu (2)
Barbora Palovičová, Lucia Senášiová a Iveta Riečanová  (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

„Áno, zasnúbil som sa so svojou priateľkou,“ prezradil. „Nejaká emócia určite bola, takže neviem, či povedala áno hneď, ale bolo to milé,“ pokračoval. Krajcer už raz ženatý bol, a tak bude toto jeho v poradí už druhá svadba. Podrobnosti ohľadom ich dňa D ešte neriešili. „Svadba bude určite na Slovensku, ale detaily sme neriešili,“ dodal na záver. Gratulujeme!

Viac o téme: Daniel KrajcerBarbora Palovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu