Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmarkizáčka priznala frajera: Tajila ho viac než pol roka!

Exfarmárka priznala frajera! Zobraziť galériu (9)
Exfarmárka priznala frajera! (Zdroj: Instagram D.U.)

NITRA - Aktuálne si bývalá účastníčka markizáckej reality šou Farma X užíva oddych vo Vysokých Tatrách. Práve počas tohto pobytu priznala, že má po svojom boku frajera. Do hôr odišli najmä kvôli tomu, aby si vychutnali svoje narodeniny vo wellnesse. Hoci si chcú zaľúbenci svoje súkromie aspoň trochu chrániť, nám Dada Urbanová (25) prezradila o svojej láske viac.

Do povedomia ľudí sa dostala vďaka reality šou Farma X, kam prišla ako jedna zo štyroch banditov. Okrem toho bola v minulosti účastníčkou tejto relácie aj jej mama. Po skončení Farmy sa Dade Urbanovej sľubne rozbehla práca a otvorila si nechtové štúdio. Po jej boku však chýbal partner, no to sa v lete zmenilo.

V týchto dňoch blondínka oslavuje svoje dvadsiate piate narodeniny a vybehla rovno do Tatier. Nie však sama. Záberom s balónmi totiž priznala, že v našich veľhorách je so svojou láskou, ktorú si však úzkostlivo stráži. „Idem si užívať tieto dni s mojou láskou,” napísala stručne na Instagrame. Wellness pobyt si však užívali so všetkým, čo k tomu patrí a o zamilované, hoci tajomné fotky nebola núdza.

Dada Urbanová pôsobila ako účastníčka Farmy X.
Zobraziť galériu (9)
Dada Urbanová pôsobila ako účastníčka Farmy X.  (Zdroj: Instagram D.U.)

Napriek tomu, že sa Dada snaží chrániť svoje súkromie a súkromie svojho partnera, predsa len pre topky.sk čo-to prezradila. „Sranda na našom celom vzťahu je to, že sa poznáme 5 rokov, avšak prepuklo to až minulý rok v lete. Sme podobné povahy, rovnaké znamenia, máme spoločné záujmy,” vyjadrila sa Dada, ktorej sa vyše pol roka úspešne darilo tajiť, že má vzťah.

Ako sama povedala, sú rovnaké znamenia a medzi ich narodeninami je rozdiel len jeden deň. Na Štrbskom plese si tak dosýta užili oslavu, sneh aj wellness a z bývalej farmárky doslova srší spokojnosť a zamilovanosť. Svedčia o tom aj jej slová na adresu priateľa. „Vie mi dať všetko, čo v živote potrebujem. Po šiestich rokoch samoty prišlo presne to, čo som potrebovala. Nie som romantický typ, ani že by som sa bezhlavo zamilovala. Prišlo to všetko postupne a s rozvahou,” povedala nám, pričom priznáva, že jej skúsenosti s mužským pohlavím neboli práve najlepšie. Práve preto mali muži sťažené podmienky pri tom, ako si ju získať. No jeden predsa len roztopil jej srdce a zahorelo láskou. „Bolo veľmi ťažké si ma získať. Nuž, podarilo sa mu,” uzatvára šťastne zamilovaná oslávenkyňa.

Dada Urbanová si užila narodeninový wellness so svojou láskou.
Zobraziť galériu (9)
Dada Urbanová si užila narodeninový wellness so svojou láskou.  (Zdroj: Instagram D.U.)

Viac o téme: Dada Urbanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu