Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bývalá markizáčka si plní sen: OPERÁCIA... FOTO Dala si ZMENŠIŤ BRUCHO!

Muffy si ľahla pod nôž. Zobraziť galériu (4)
Muffy si ľahla pod nôž. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nuž, čo si budeme hovoriť, na tomto svete snáď neexistuje žiadna žena, ktorá by so sebou bola absolútne spokojná. Pri pohľade do zrkadla si každá vie vytipovať nejakú tú telesnú partiu, ktorú by najradšej poupravila, prípadne sa svojho nedostatku úplne zbavila. A svoje o tom vie aj bývalá farmárka Martina Korkobcová alias Muffy, ktorá sa so svojím problémom rozhodla vysporiadať. A to úplne radikálne!

Muffy je majiteľkou postavy "krv a mlieko", no za svoje kilečká navyše sa nikdy nehanbila. Práve naopak. Temperamentná farmárka má sebavedomia na rozdávanie a svoje kypré tvary neschovávala. Lenže, oblinky išli dole. Už počas Farmy sa jej vďaka drsnému režimu podarilo schudnúť 6 kíl, po skončení šou dala dole ďalšie štyri.

Bývalá markizáčka si plní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A teraz je zrejmé, že temperamentá brunetka predsa len túži po výrazne štíhlejšej postave. Chudnúť neprestala a najnovšie sa dokonca rozhodla pre totálne radikálny krok. Aby dosiahla vytúženú figúru, rohodla sa, že si "ľahne pod nôž" a absolvuje pomerne nepríjemný zákrok. Konkrétne ide o abdominoplatiku, ktorá je údajne piatym najpopulárnejším zákrokom v estetickej chirurgii. 

Táto operácia má pacienta zbaviť prebytočného tuku v oblasti brucha, spevniť svaly brušnej steny a takisto aj odstrániť nadbytočnú kožu. V tomto momente už je zákrok za ňou a keďže Muffy svojich fanúšikov informovala, že sa im z nemocnice ozve, na sociálnej sieti Instagram dala vedieť, že všetko dopadlo dobre.

Bývalá markizáčka si plní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

„Idem sa zotavovať a zajtra sa ozvem. Operácia sa vydarila, zajtra uvidím bruško. Teším sa. Splnený sen a 7-ročný boj," napísala bývalá farmárka, ktorá k správe o absolvovaní operácie pridala aj fotky z nemocnice, hoci sa necíti práve "čerstvo". „Narkóza ešte účinkuje, som ešte oťapená, ale skvelé. Každá, ktorá do toho ide, odporúčam," opísala svoje dojmy. 

To, ako sa cíti, dokonca porovnala s cisárskym rezom pri pôrode bábätka. „Za mňa porovnanie sekcia a abdominoplastika, je neporovnateľné. Sekcia je 100x horšia. To len na porovnanie," dodala Muffy, ktorá sa aktuálne zotavuje a snáď už čoskoro poteší svojich sledovateľov zábermi vysnívaného bruška. 

Bývalá markizáčka si plní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: FarmaMartina KorkobcováMuffy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu