Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácky herec šokuje: Tajný ROZCHOD a… Zbalil o 11 rokov staršiu Twiinsku!

Markizácky herec šokuje! Zobraziť galériu (4)
Markizácky herec šokuje! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale prekvapenie! V slovenskom šoubiznise sa zrodil nový párik. Daniela Nízlová (36) z dua Twiins už vraj nie je sama. Zbalila tohto známeho slovenského herca (26)! Ten mal ešte donedávna priateľku... A teraz je už jasné, že ich rozchod prebehol v tajnosti.

A je to vonku! Daniela Nízlová má byť po roku a pol znovu zadaná. V minulosti tvorila pár s futbalistom Stanom Lobotkom, s ktorým má aj dcéru Lindu. Single životu dala Twiinska však po novom zbohom! Jej novým objavovom je podľa denníka Nový Čas známy slovenský herec Victor Ibara.

Ten momentálne hviezdi v markizáckom seriáli Druhá šanca a pred časom sa zvŕtal aj na tanečnom parkete v šou Let's Dance. Po tom, ako súťaž opustil, nechýbal na žiadnom priamom prenose. V marci zobral na jedno z tanečných kôl aj svoju priateľku Kristínu. V ich vzťahu vyzeralo byť všetko v poriadku, no opak je pravdou.

Victor Ibara s priateľkou
Zobraziť galériu (4)
Victor Ibara s priateľkou  (Zdroj: TV Markíza)

Mladý markizák sa v tajnosti rozišiel a na ôsme kolo zavítal práve so spomínanou Twiinskou. Nikomu by ani nenapadlo, že by to mohla byť jeho nová partnerka. Informáciu o ich vzťahu pre denník Plus jeden deň potvrdila práve Daniela. „Áno, je to pravda," vyjadrila sa. Victor Ibara tak zbalil o 11 rokov staršiu speváčku.

Victor Ibara a Daniela Nízlová
Zobraziť galériu (4)
Victor Ibara a Daniela Nízlová  (Zdroj: TV Markíza)

 

 

Viac o téme: Daniela NízlováVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu