Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná Twiinska Daniela PRVÝKRÁT v spoločnosti: BRUŠKO už neskryje!

Podujatie bolo plné promi mamičiek. Zobraziť galériu (11)
Podujatie bolo plné promi mamičiek. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok dopoludnia bolo na nábreží Dunaja poriadne veselo. A to doslova. Vo vychytenom podniku v bratislavskej Petržalke sa konal krst nového modelu luxusného kočíka a pozvanie prijalo množstvo celebritných mamičiek...

Na akcii nechýbala Mária Čírová, moderátorka Barbora Krajčírová, modelka Soňa Štefková, tanečnica Natália Glosíková, influencerka Tatiana Žideková či dcéra Ivany Christovej - Daniela Christová. Väčšina dám si prišla prijemný deň užiť aj so svojimi rozkošnými ratolesťami a v reštaurácii, kde sa konal krst, panovala skvelá atmosféra. 

Galéria: Veľká galéria celebritných mamičiek z krstu kočíkov

Postarané bolo aj o bohatý a príjemný program, ktorý sprevádzal veselý štebot tých najmenších. Počas krstu si zaspievala Mária Čírová a vystúpilo aj duo Twiins v zložení dvojičiek Veroniky a Daniely Nízlových. Čo sa týka Daniely, len prednedávnom vyšlo najavo, že speváčka čaká druhé bábätko, otcom je herec Viktor Ibara. 

Pôvabná speváčka sa o pár mesiacov stane dvojnásobnou mamičkou, aktuálne by mala byť v ôsmom týždni tehotenstva. Pred fotografmi Daniela pózovala tak, že bruško veľmi vidno nebolo, keďže na obtiahnutom tielku mala prehodené biele sako. No keď sa počas vystúpenia otočila bokom, malé vypuklé bruško predsa len vykuklo.  

Tehotná Twiinska Daniela PRVÝKRÁT
Zobraziť galériu (11)

Tehotná Twiinska Daniela PRVÝKRÁT
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováBarbora KrajčírováVeronika NízlováDaniela ChristováMaroš Kachút
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu