Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská Miss po 19 rokoch: Kedysi prirodzená KRÁSA a dnes… TOTÁLNA UMELINA!

Aneta Kailingová ako II. vicemiss Slovensko za rok 2004 spolu s Miss Slovensko Máriou Sándorovou a I. vicemiss Slovensko Tatianou Krčméryovou Zobraziť galériu (8)
Aneta Kailingová ako II. vicemiss Slovensko za rok 2004 spolu s Miss Slovensko Máriou Sándorovou a I. vicemiss Slovensko Tatianou Krčméryovou (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Pred 19 rokmi Aneta Kailingová vyhrala súťaž krásy Miss Slovensko a stala sa II. vicemiss. No to jemné, prirodzené dievča je už dávno preč. Preboha, to čo so sebou porobila?

Písal sa rok 2004, keď v Miss Slovensko o korunku krásy bojovala finalistka s číslom 9. Aneta Kailingová. V tom čase mala rodáčka z Kežmarku len osemnásť rokov. V bratislavskom Istropolise jej prirodzenú krásu posudzovala odborná porota pod vedením herca Štefana Skrúcaného. Okrem neho nechýbali ani ďalšie zvučné mená ako modelka Simona Krainová, herec Marek Vašut, moderátor Martin Nikodým či I. vicemiss Slovensko 2003 Miroslava Luberdová.

Slovenská Miss po 19
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR)

Možno si pamätáte aj vy, že jej absolútne víťazstvo uniklo len o dve priečky, pretože Miss Slovensko sa stala Mária Sándorová a I. Vvicemiss bola Tatiana Krčméryová. V redakcii nás však zaujala práve Aneta, ktorá sa po rokoch zmenila doslova na nepoznanie. Svoju prirodzenosť totiž vymenila za umelú krásu z dielne plastických chirurgov. 

Zľava: Tatiana Krčméryová, Mária Sándorová a Aneta Kailingová
Zobraziť galériu (8)
Zľava: Tatiana Krčméryová, Mária Sándorová a Aneta Kailingová  (Zdroj: TASR)

Kedysi oplývala naozaj prirodzeným šarmom a pôvabom no po 19 rokoch sa z nej stala totálna umelina. Niet najmenších pochýb, že podľahla aktuálnym trendom a výdobytkom modernej techniky a medicíny. Je až do očí bijúce, ako sa dala upraviť. Je to vôbec ona? Tá si snáď dala vylepšiť všetko, čo sa len dalo.

Aneta Kailingová
Zobraziť galériu (8)
Aneta Kailingová  (Zdroj: Instagram A.K.)

Každopádne je Aneta v dnešných časoch veľmi aktívna na sociálnych sieťach a zdá sa, že si jej premena našla státisíce fanúšikov. Do určitej miery jej sledovatelia, najmä mužského pohlavia, určite pribudli aj vďaka tomu, že svoje vyumelkované telo predáva cez známu platformu pre dospelých Onlyfans.

Aneta Kailingová
Zobraziť galériu (8)
Aneta Kailingová  (Zdroj: Instagram A.K.)

Slovenská Miss po 19
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: OnlyFans)

Viac o téme: Aneta Kailingová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu