Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kucherenko čelí NECHUTNÝM VYHRÁŽKAM: Dúfam, že to bude riešiť POLÍCIA!

Silvia Kucherenko čelí nechutným vyhrážkam. Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko čelí nechutným vyhrážkam. (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Mnoho slovenských známych osobností už čelilo nechutným správam, urážkam či obťažovaniu zo strany fanúšikov. Táto "daň za slávu" však neraz prerastie do obludných rozmerov, kedy sa ľudia reálne začnú obávať o svoj vlastný život a netušia, čoho je človek na druhej strane schopný. A podobnému problému aktuálne čelí aj Silvia Kucherenko...

Keďže Silvia nepatrí medzi žiadne hanblivky a sem-tam sa rada prezentuje odvážnejšie, než iné ženy zo šoubiznisu, na drzé správy zo strany mužov si už musela chtiac nechtiac nejako zvyknúť. Aktuálne ju ale bombarduje chlap, ktorý už naozaj prekročil všetky hranice. Kucherenko na svojom Instagrame zverejnila správu, z ktorej by zrejme každej žene po tele naskákali zimomriavky. 

Dotyčný sa jej totiž vyhráža fyzickým násilím. „Ty žebroňa, takú ti jednu na**bem, ty uvidíš, kto je žebrák. Ty ho*no. Ty odpad. Veď sa uvidíme, ty pi**ča. Šak uvidíš ten lakeť v nose, ty ho**o nechutné," znie len úryvok správ od neznámeho, ktorý si hovorí "Jay Jay".

Kucherenko čelí NECHUTNÝM VYHRÁŽKAM:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

A nemožno sa čudovať, že Silvii už praskli nervy, keďže podľa všetkého tieto správy nie sú jednorázovým problémom s dotyčným mužom. „Dúfam, že sa týmto bude zaoberať polícia!" napísala k zverejnenej správe a opísala, čo týmto nechutným urážkam a vyhrážkam predchádzalo. 

Kucherenko čelí NECHUTNÝM VYHRÁŽKAM:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

„Pánovi som pekne odpísala (Lebo mi vypisoval, že ma videl vo výťahu, atď. Tak som mu napísala, že som to nebola ja). Posielal mi mapy, že na 100% vie, kde bývam. Tak som mu napísala, že je niktoš, zablokovala som a teraz mi napísal na FB tento čudný pán a začal sa mi vyhrážať," opísala Kuchrenko, ktorá po zverejnení incidentu dostala správy od ďalších žien s podobnou skúsenosťou s týmto pánom a v príspevku označila Slovenskú políciu dúfajúc, že sa muži zákona budú celým prípadom zaoberať. 

Kucherenko čelí NECHUTNÝM VYHRÁŽKAM:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Silvia Kucherenko)

Viac o téme: Silvian Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu