Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Finančná situácia Jasminy a Rytmusa: Jeho PRACHY nepotrebuje... Nie som PIJAVICA!

Rytmus a Jasmina Zobraziť galériu (2)
Rytmus a Jasmina (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Moderátorka Jasmina Alagič patrí k ľuďom, ktorí sa na nič nehrajú a aj na otázky od fanúšikov odpovedá so všetkou úprimnosťou. Dokonca nemá problém priblížiť ani to, ako to u nich doma vyzerá s peniazmi.

Každému je jasné, že Rytmus a Jasmina si nežijú zle. Moderátorka však dáva neustále najavo, že sú pre ňu dôležitejšie iné veci ako peniaze. A zaujíma sa v tom zmysle aj o svojich fanúšikov. 

Galéria: Jasmina Alagič a Rytmus so synčekom Sanelom.

Často im radí najmä v oblasti vzťahov a úprimne im hovorí svoje názory na situácie, ktorými si prechádzajú. Aktuálne sa jedna z jej sledovateliek pýtala na Jasminin pohľad na finančné hospodárenie manželov, či sa prikláňa k spoločným alebo oddeleným účtom. 

„My máme každý svoj účet a mne dal muž kartu aj od jedného z jeho účtov,” netajila Jasmina, ako to majú oni doma s Rytmusom. „Využívam ju minimálne, som finančne nezávislá (klop, klop, ďakujem pánbožkovi),” dodala vzápätí. Raperove peniaze proste k životu nepotrebuje, ale absolútne si váži jeho gesto: „Som vďačná za muža, ktorý sa dokáže a chce s láskou o nás starať.”

Finančná situácia Jasminy a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram JA)

Ako Jasmina vyhlásila, je absolútne za to, aby obaja partneri mali svoj zdroj financií a ani jeden nežil na úkor druhého. „Viete si spoločne viac dopriať, investovať atď. Ja som teda za to, aby každý vo vzťahu bol finančne nezávislý od toho druhého, ale aby bol spoľah na chlapa a aby žena nebola pijavica,” uviedla bez servítky. Ako to máte vy? 

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu