Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jasmina Alagič UKÁZALA MAMU: Wau, vidíte tam tú podobu?!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (10)
Jasmina Alagič (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka a žena Partika Rytmusa Vrbovského (46), Jasmina Alagič (33), sa na svojom profile na sociálnej sieti po veľmi dlhej pochválila svojou mamou. Dnes už je jasné, po kom zdedila pôvab a šarm! A zdá sa, že nielen to...

Vo väčšine prípadov je práve mama tou najdôležitejšou osobou v živote každého človeka. Je to prvá osoba, s ktorou máme kontakt, a preto niet divu, že chceme naše maminy milovať a chrániť. Moderátorka Jasmina Alagič patrí k tým ľuďom, ktorí si radi strážia svoje súkromie. No tentoraz, po veľmi dlhom čase, urobila výnimku a ukázala ženu svojho života.

Jasmina Alagič ukázala svoju mamu (Zdroj: Instagram J.A.)

Moderátorka pred pár dňami dopriala fanúšikom nahliadnuť za dvere svojho súkromia. V jednom z jej videí na Instagrame ukázala svoju mamu, s ktorou bola temperamentná Balkánka na fotení. „Teraz sme skončili ešte fotenie s mami,“ začala nadšene a spýtala sa maminky, ako sa jej páčila ich spolupráca pred objektívom.

Jasmina Alagič ukázala svoju mamu
Zobraziť galériu (10)
Jasmina Alagič ukázala svoju mamu  (Zdroj: Instagram J.A.)

„Super, len aké budú fotky, to nás zaujíma,“ povedala babička malého Sanela. A fanúšikom je už úplne jasné, po kom Jasmina zdedila krásu a zjavne aj dar reči. Okrem toho, že je jej mamina sympatická a šarmantná, na videu bola úplne uvoľnená. Rovnako musíme uznať, že obe dievčatá sa mimoriadne podobajú. Vidíte to tam aj vy?

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu