Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Návrat po 20 rokoch? Bičan chce obnoviť IKONICKÚ reláciu!

Moderátor Andrej Bičan Zobraziť galériu (11)
Moderátor Andrej Bičan (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Po dlhých 20 rokoch chce opäť vzkriesiť kedysi obľúbenú reláciu. Zdá sa, že moderátor Andrej Bičan (48) má po odchode z RTVS veľké plány a chystá come back - nielen svoj, ale aj...

Andrej Bičan chce obnoviť túto ikonickú reláciu (Zdroj: Maarty Von B)

Slovenský moderátor Andrej Bičan bol dlhé roky na televíznej obrazovke so súťažnou šou 5 proti 5, no nahradil ho mladší kolega Juraj Šoko Tabáček so zábavným programom Traf to. Aj keď podľa ostrieľaného moderátora Bičana to nebol úplne zásah do čierneho.

No napriek zrušeniu 5 proti 5 sa nevzdáva a vymýšľa, ako by sa mohol ešte uplatniť. Prezradil nám,  že má veľké plány, ako obnoviť ikonickú reláciu Maxihra, ktorá mu v podstate odštartovala kariéru. Od jej zmiznutia z obrazoviek ubehlo už dlhých 20 rokov. 

„My sme v RTVS v debate a komunikujeme, že by sa mohla vrátiť Maxihra naspäť,“  uviedol v rozhovore pre Topky.sk Andrej a ďalej objasnil bližšie detaily, ako by to malo vyzerať. „Nebude to taká klasická Maxihra, ale práve ten duch toho hrania a zábavy sa možno niekde vráti na obrazovky,“ podotkol vyštudovaný herec.

Návrat po 20 rokoch?
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

Taktiež nám priblížil, na akom princípe by to malo tentokrát fungovať. „Je to v podstate telefónna platforma, to znamená, že všetci diváci a všetky deti a dospelí diváci budú môcť hrať svoju akčnú hru na svojom telefóne a to, či sa stanú hrdinom toho dielu a vysielacieho momentu, tak to sa dozvedia v televízii,“ poznamenal moderátor.

A takýmto prešpekulovaným spôsobom chce pre RTVS prilákať viac divákov k televíznym obrazovkám. „Je to myšlienka, ako vrátiť ľudí a deti naspäť od tých telefónov do televízie. Je to podľa mňa veľmi prelomový moment, pretože nám diváci z televízie utekajú k telefónom. A toto je práve ten krok, ako by sa mohli vrátiť naspäť,“ dodal Andrej.

To, či zabávač ikonickú reláciu plánuje aj moderovať a ďalšie zákulisné informácie z jeho súkromného života sa už dozviete z rozhovoru vyššie.

Andrej Bičan so snúbenicou Michaelou
Zobraziť galériu (11)
Andrej Bičan so snúbenicou Michaelou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu