Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bičan otvorene po vyhadzove z RTVS: Skritizoval nový program... Chudák Šoko!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Instagram AB)

BRATISLAVA - Dlhých 15 rokov moderoval Andrej Bičan (48) obľúbenú zábavnú reláciu 5 proti 5. No v novej vysielacej štruktúre RTVS sa už neobjavil a nahradil ho mladší kolega Juraj Šoko Tabáček (44) s podobným formátom. Po odchode z televízie si povedal svoje a takto im naložil.

Rozhovor s Andrejom Bičanom (Zdroj: Maarty Von B)

Pred nejakým časom sa prevalilo, že moderátor Andrej Bičan skončil v Slovenskej televízii. Jeho dlhoročnú súťažnú reláciu 5 proti 5 nahradil podobný formát Traf to, ktorý moderuje Juraj Šoko Tabáček.

Bičana sme zastihli na premiére filmu Slúžka v jednom z bratislavských kín a počas nášho rozhovoru sa nedalo necítiť, že mu je ľúto, že sa jeho vlajková loď po 15 rokoch potopila. „Je ticho, nezvonia telefóny,“ začal náš rozhovor moderátor. No pokračoval v tom zmysle, že pevne verí, že sa ešte niečo podobné objaví a bude opäť príležitosť ukázať sa na televíznej obrazovke.

Andrej Bičan so snúbenicou Michaelou
Zobraziť galériu (12)
Andrej Bičan so snúbenicou Michaelou  (Zdroj: Ján Zemiar)

My sme sa ho rovno spýtali, ako sa mu pozdáva relácia, ktorou ho nahradili.  A moderátor nešetril kritikou. „Troška horší je ten program, ja som si to pozrel a stráca to tempo-rytmus, skrátka chýbajú tam tie kolá. Sú tam tri kolá, malo by tam byť päť kôl, aby to zostalo v nejakom tempe,“ rozrozprával sa Andrej. 

Rovno aj poľutoval aj moderátorského kolegu, ktorý nemá silu program zachraňovať. „Chudák Šoko sa v tom topí kvôli tomu, lebo je to natiahnuté. Chyba je v tom formáte a podľa mňa sa to šije nejakou horúcou ihlou. Treba tam urobiť zmeny,“ otvorene podotkol moderátor v našom rozhovore.

Nová zábavno-vedomostná šou RTVS s názvom Traf to
Zobraziť galériu (12)
Nová zábavno-vedomostná šou RTVS s názvom Traf to  (Zdroj: RTVS)

No napriek negatívnej kritike vyzdvihol aj určité plusy. Čo sa mu pozdáva a čo si ešte myslí o Jurajovi Šokovi Tabáčkovi, sa už dozviete v rozhovore vyššie.

Juraj Šoko Tabáček
Zobraziť galériu (12)
Juraj Šoko Tabáček  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu