Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Haščáková je vraj v kritickom stave: KRVÁCANIE DO MOZGU... Vyjadrenie na Barbarinom profile!

Barbara Haščáková má byť v zlom zdravotnom stave. Zobraziť galériu (7)
Barbara Haščáková má byť v zlom zdravotnom stave. (Zdroj: TASR)

FLORIDA - Hviezda 90. rokov Barbara Haščáková (41) sa pred rokmi presťahovala za veľkú mláku a odvtedy je jej život takpovediac zahalený rúškom tajomstva. Najnovšie sa však na verejnosť dostala skutočne mrazivá správa. Speváčka vraj leží na JIS-ke v kritickom stave. Lenže... Vyjadrenie z jej profilu!

Portál ereport.sk v pondelok priniesol šokujúcu správu o zlom zdravotnom stave hviezdy 90. rokov Barbary Haščákovej. Speváčka dlhodobo žije v USA a práve tam má bojovať s vážnymi problémami. Aktuálne sa vraj nachádza v kritickom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti. Informácie hovoria o krvácaní do mozgu. 

Galéria: Barbara Haščáková

Mrazivá správa prekvapila aj speváka Dávida Key, ktorý sa k nej vyjadril na svojom Instagrame. „Aký šok zas... Veľa síl a skoré uzdravenie Barbara,“ zverejnil na sociálnej sieti. „V septembri sme chystali prekvapenie pre Slovákov, návrat Barbary a spoločné turné. Dúfam, že je v poriadku, lebo poslednú informáciu mám, že je v kritickom stave v nemocnici a od hospitalizácie sa už neozvala,“ dodal.

Haščáková je vraj v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Čo je na tom pravdy, nevedno. Speváčka na otázky od novinárov neodpovedá. Po vydaní článku na spomínanom portáli sa však na facebookovom profile s jej menom objavilo vyjadrenie. „Neverte všetkému, čo sa v bulvári píše. Neviem, kto mi chce furt ublížiť a osočovať, ale nie je to pravda. Som zdravá a som doma a na Slovensko sa vôbec nechystám v tomto roku a ani v nasledujúcom zatiaľ,“ píše sa v príspevku. 

No či status písala ona sama, je otázne. Stránka totiž vznikla len v apríli a sleduje ju iba 89 ľudí. Navyše v posledných rokoch visí okolo Barbary viacero otáznikov. Na verejnosť v minulosti prenikli informácie, že sa v USA trápi, čomu nasvedčovali aj jej statusy na inej facebookovej stránke. „Mám rozbitý ksicht. Manžel je debil, že jej to dovolí,” objavilo sa na sociálnej sieti. Časom príspevky zmizli. My veríme, že je Barbara v poriadku a prajeme jej veľa zdravia!

Haščáková je vraj v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram B.H.)

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu