Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa Slovenka po tréningu vo fitku: FOTO Spotená, zničená... To ako vyzerá?!

To ako vyzerá?! Zobraziť galériu (5)
To ako vyzerá?! (Zdroj: instagram/ lucidstyle_official)

BRATISLAVA - Pre mnoho bežných aj známych žien je šport dennou rutinou, bez ktorej si už nedokážu predstaviť život. Pravidelné tréningy vo fitku absolvuje aj Lucia Sládečková - celebritná vizážistka a podnikateľka, ktorá sa preslávila vďaka šou Nákupné maniačky...

Lucia je živým príkladom, že toho, že aj keď sa žena stane matkou, automaticky to neznamená to, že sa musí zanedbávať. Temperamentná blondínka každý deň pracuje, venuje sa bežným domácim povinnostiam, perfektne sa stará o svoju dcérku Lydku, no a popri tom si dokáže nájsť čas aj sama na seba. 

Sama hovorí, že sa musí poriadne obracať, no jej snaha priniesla vytúžené ovocie. Darí sa jej po každej stránke a aj napriek tou, že svoju maličku princeznú vychováva sama, len za pomoci svojej maminy, rastie z nej úžasne veselé a múdre dievčatko. 

No a ako sme už spomínali, Lucid sa popritom všetkom stíha starať aj o seba. Pravidelne maká vo fitku a najnovšie na Instagrame zverejnila niekoľko záberov z tréningu. A rovno vytrela zrak všetkým hejterom, ktorí už neraz vizážistke vyčítali, že na Instagrame zverejňuje iba "dokonalé" fotografie.

Lucia vyzerá aj po tréningu absolútne skvele
Zobraziť galériu (5)
Lucia vyzerá aj po tréningu absolútne skvele  (Zdroj: Instagram L.S.)

Sládečková totiž nánosy mejkapu vôbec nepotrebuje. Aj napriek tomu, že bola po tréningu boxu spotená a zničená, vyzerá úplne perfektne. Lucia, ako to robiš?

Známa Slovenka po tréningu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lucia SládečkováLucid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu