Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rošáda v Kramárovej posteli: Sympatickú brunetku strieda ešte mladšia!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Herec Maroš Kramár bol nedávno pranierovaný kvôli poštekleniu zadku maskérky počas nakrúcania. Chvíľu to vyzeralo, že by sa táto kauza mohla negatívne odraziť aj na jeho pracovnom živote, no nestalo sa tak.

Umelec je dokonca pracovne vyťažený aj u našich susedov. Tam aktuálne nakrúca seriál Slunečná, kde hrá bohatého podnikateľa, ktorý je pre svojho syna najprv vzorom, no neskôr pochopí, že nechce skončiť ako on. 

A ku Kramárovmu statusu v seriáli patrí aj mladá milenka – modelka a dídžejka. Tú stvárňovala 34-ročná Veronika Arichteva, ktorá je však aktuálne už vo vyššom štádiu tehotenstva.

Veronika Arichteva a Maroš
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tv Prima)

Veronika Arichteva
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tv Prima)

A tak sa scenáristi rozhodli pre celkom nečakané riešenie. Postavu proste preobsadia inou herečkou. Ide o 30-ročnú Evu Josefíkovú.  A výmena prebehne naozaj zaujímavým spôsobom – v posteli. Kramár sa proste ráno zobudí vedľa inej ženy. „Ľahne si tam taká oblá Denisa a vylezie úplne štíhla a nádherná Denisa. Bude to pekné a zdá sa mi to zábavné,” citoval Veroniku český Blesk!

Náhradníčka Eva Josefíková
Zobraziť galériu (9)
Náhradníčka Eva Josefíková  (Zdroj: Tv Prima)

Pôvodne mala Arichteva pracovať na celej novej sérii, lenže nakrúcanie pozdržala pandémia koronavírusu a teraz sa už jej bruško naozaj skryť nedá. Navyše, posledné týždne pred pôrodom sú už zvyčajne náročnejšie. A tak osud karty zamiešal tak, že Marošovi proste vymenia v posteli ženu za „mladší model”. 

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu