Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Ako prežiť karanténu? Slovenskí speváci robia koncerty zdarma: Pridajte sa k ich výzve!

Slovenskí speváci robia koncerty zdarma! Zobraziť galériu (5)
Slovenskí speváci robia koncerty zdarma! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mnohí z nás sa aktuálne nachádzajú v dobrovoľnej karanténe, keďže na našom území sa čoraz viac šíri obávaný koronavírus. Tí, ktorí môžu, zostali doma, no a čo si budeme hovoriť, po niekoľkých dňoch sa človek začne trošku nudiť. So skvelým nápadom prišli slovenskí hudobníci. Prostredníctvom aplikácie sa na Instagrame zapojili do perfektnej výzvy!

Dominika Mirgová, Celeste Buckingham, Veronika Strapková, Martin Císar a mnohí ďalší v posledných dňoch pre fanúšikov spievajú prostredníctvom Instagramu. Na svoje príbehy nahrávajú rôzne skladby a zároveň sa vzájomne označujú s tým, kto ďalší túto výzvu musí splniť. Keď už museli muzikanti kvôli koronavírusu zrušiť svoje koncerty, snažia sa byť k fanúšikom bližšie aspoň takto. 

Galéria: Títo hudobníci fanúšikom spievajú z domu

KORONAVÍRUS Ako prežiť karanténu? Slovenskí speváci robia koncerty zdarma: Pridajte sa k ich výzve!

Do tejto výzvy sa dokonca už začala zapájať aj bežná verejnosť. Predsa len, každý spôsob, ako zabiť nudu a na chvíľu zahnať obavy z toho, čo k nám prichádza, sa ráta. Okrem takéhoto online koncertovania sa doma, samozrejme, venujú aj iným činnostiam.

Mnohí z nich začali šiť rúška pre ochranu najbližších a aj napriek tomu, že dobrovoľná karanténa sa im práve nepozdáva, húfne pridávajú fotografie a videá s hashtagom Som doma. Pokiaľ vás teda neinšpiruje hudba, rozhodne by ste si mali brať príklad aspoň z ich zodpovednosti!

Viac o téme: KoronavírusDominika Mirgová Celeste Buckingham Veronika Strapková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu