Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najšťastnejší ľudia na svete: Súťažiaci nemeckého Big Brother doteraz netušili, že KORONAVÍRUS bombarduje krajinu!

Súťažiaci nemeckého Big Brother o koronavíruse nič netušili! Zobraziť galériu (4)
Súťažiaci nemeckého Big Brother o koronavíruse nič netušili! (Zdroj: SAT.1)

KOLÍN NAD RÝNOM - Šesť týždňov sú zatvorení v luxusnej vile a doteraz netušili o probléme, ktorý aktuálne rieši celý svet! Reč je o nemeckých účastníkoch populárnej reality šou Big Brother. Tí boli až do včerajšieho dňa zrejme najšťastnejšími ľuďmi na svete a nemali ani najmenšieho poňatia o tom, že vonku zúri pandémia koronavírusu a v ohrození sú aj ich najbližší...

Len pred pár dňami sa v médiách objavili informácie, že súťažiaci nemeckého Big Brother stále netušia, čo sa deje vonku za bránami vily v Kolíne nad Rýnom. Podľa pravidiel totiž účastníci reality šou nemôžu byť informovaní absolútne o ničom, výnimkou sú správy o úmrtí ich blízkych. Keď sa však o ich sladkej nevedomosti dozvedela verejnosť, začala sa proti tomu búriť. 

Galéria: Big Brother Nemecko
Súťažiaci sa do vily dostali ešte začiatkom februára, kedy bola Európa v bezpečí. Odvtedy sa ale v Nemecku objavili prví nakazení, aktuálne je ich viac ako 9 360 a ochoreniu tam podľahlo už 27 ľudí. Štyria ďalší súťažiaci do šou síce nastúpili až 9. marca, dostali však prísny zákaz čokoľvek povedať svojim ostatným kolegom. 

Po tlaku verejnosti ich o tom napokon informoval samotný moderátor Jochen Schropp, na pomoc prizvali aj lekára, aby osádke Big Brother odpovedal na všetky ich otázky, pustili im aj video-odkazy od ich príbuzných. Správy o koronavíruse sa im nepočúvali ľahko. Jedna z účastníčok sa dokonca rozplakala, keďže jej mama trpí pľúcnym ochorením.

Niektorí súťažiaci niesli správy o situácii vonku veľmi ťažko.
Zobraziť galériu (4)
Niektorí súťažiaci niesli správy o situácii vonku veľmi ťažko.  (Zdroj: SAT.1)

Účastníci Big Brother sa teraz boja o svojich najbližších.
Zobraziť galériu (4)
Účastníci Big Brother sa teraz boja o svojich najbližších.  (Zdroj: SAT.1)

Štáb však všetkých ubezpečil, že ich blízki sú v poriadku, tí sa paradoxne snažili upokojiť svojich príbuzných vo vile tým, že sa aktuálne nachádzajú na zrejme najbezpečnejšom mieste v celej krajine. Veru, mnohí by si to s nimi aktuálne asi najradšej vymenili a nechali sa zavrieť za múry televíznej pevnosti....

Viac o téme: NemeckoBig BrotherKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu