Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Auto vpálilo do davu, mrazivé svedectvá! Hneď vedľa nás zrazil chlapčeka a pani: Stačil krok a zrazí aj mňa so synom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ČERVENÁ VODA - Hrôzostrašná nehoda, pri ktorej sa zranili traja dospelí a tri deti, sa stala včera poobede. Podľa predbežných informácií mal opitý muž vpáliť do davu ľudí, ktorí si užívali guľáš pri miestnom podniku. Prehovorili zúfalé matky, ktoré len o kúsok ušli smrti.

Opitý 59-ročný muž sa podľa informácií tvnoviny.sk mal pohádať s účastníkom guľášového podujatia, ktoré organizoval podnik Ranč Majire v obci Červená voda. Po slovnej hádke si sadol za volant terénneho auta a z opáskovaného parkoviska si to namieril priamo do davu nič netušiacich ľudí. Po brutálnom čine z miesta nehody ušiel. V priebehu krátkeho času sa ho polícii podarilo chytiť v Sabinove.

"Počas spoločenskej akcie z neznámych príčin narazilo auto do davu ľudí. Podľa doposiaľ zistených informácií boli zranené 3 deti a traja dospelí. 2 deti boli prevezené vrtuľníkom do nemocnice. Vodič po nehode z miesta činu utiekol, avšak vďaka promptnej reakcii operačného strediska a policajných hliadok zo Sabinova, bol v krátkom čase vypátraný a zadržaný. Dychová skúška u 59-ročného vodiča bola pozitívna a dosiahla hodnotu viac ako 2 promile. Prípadom sa intenzívne zaoberáme a na mieste je prítomný vyšetrovateľ," informovali o nehode prešovskí policajti.

Auto vpálilo do davu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Mrazivé svedectvá

Bezprostredne po nehode sa začali ozývať ľudia, ktorí mali byť na mieste hrôzostrašnej nehody. "Neviem sa spamätať, stačil krok a zrazí aj mňa a syna! Bože, prosím ťa ochraňuj tie detičky," poznamenala jedna z matiek, ktorá sa v tú chvíľu nachádzala na mieste. So svojim zážitkom sa podelila aj ďalšia účastníčka podujatia. "Videla som všetko a keby bol stočil volant, tak by som už tu vám nepísala. Čistý masaker. Nech sú všetci účastníci v poriadku. Nech stoja pri nich všetci svätí. Nech sú v poriadku," poznamenala. Vodič podľa nej vôbec nebrzdil. "Zažila som to naživo. Keď som počula ten náraz do toho dievčatka a tiež ostatné... No čistý masaker," dodala.

Z toho, čo zažila, sa nevie spamätať ani ďalšia účastníčka. "Aj ja som tam bola... Stačilo kus zle otočiť volant a ani ja a polovička tu nie sme... Bolo to hrozné... Hneď vedľa nás zrazil chlapčeka a pani... Niečo hrozné vidieť ich tam ležať, ked sa on pohol autom ďalej..." Ranč, kde malo dôjsť k nešťastiu žiada o pomoc. "Poprosíme svedkov nešťastnej udalosti na ranči , aby s akýmkoľvek dôkazom ( foto, video, očitý svedok) kontaktovali políciu na čísle 158 ďakujeme," poznamenali na sociálnej sieti.

Viac o téme: NehodaČervená voda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu