Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krvavý exprezident Kiska! Preboha, čo sa mu stalo? Ak by vraj nemal prilbu, tak dopadne katastrofálne

Kiska sa zranil na výlete na bicykli. Zobraziť galériu (2)
Kiska sa zranil na výlete na bicykli. (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska, Topky/Maarty)

POPRAD - Každý má rad výlety v prírode na bicykli, no aj pri týchto, na prvé počutie bezpečných radovánkach, si určite treba dávať pozor na možné nebezpečenstvo. Svoje by o tom aktuálne vedel rozprávať exprezident Andrej Kiska, ktorému sa stala škaredá nehoda, no keby nemal prilbu, priznáva, že to mohlo dopadnúť oveľa horšie. O celý zážitok sa aj v záujme poučenia ostatných podelil na sociálnej sieti.

archívne video

Exprezident Kiska priznáva, že nemá radosť z toho, že Fica a Kaliňáka NAKA obvinila (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska)

"Prosím, noste prilbu!". Tak presne týmito ráznymi slovami začal svoj posledný status bývalý prezident Andrej Kiska, ktorý sa netají tým, že obľubuje aktívny život v prírode a pri športe. Ten sa v najnovšom statuse "pochválil" krvavými ranami v oblasti hlavy. Ako sa mu to stalo?

Krvavý exprezident Kiska! Preboha,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska)

Nepodceňujte prilbu, prízvukuje Kiska, ktorý si nevšimol konár

Na dvoch kolesách vraj často vída pomerne častý jav - cyklistov bez prilby. "Na ceste aj v prírode. Prosím, vážte si svoj život a zdravie. Noste prilbu!" zopakoval Kiska, ktorý sa na svojich potulkách zranil.

Čo sa mu stalo? "Do lesnej cesty zasahoval konár vo výške hlavy. Vôbec som si ho nevšimol a samozrejme som ho trafil. Riadna šupa! Vďaka za prilbu! Keby som ju nemal, dopadol by som horšie ako na fotke. Konár sa po prilbe zošuchol, oškrel mi tvár a roztrhol bundu. Stačí chvíľa nepozornosti, zlé svetlo, skrátka čokoľvek a nešťastie sa stane rýchlo. Ten kúsok plastu a peny neváži ani nestojí veľa. Avšak zachráni to najdrahšie – váš život," odovzdal svoju nepríjemnú skúsenosť Kiska.

Viac o téme: NehodaBicykelExprezidentVýletAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu