Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matovič vytasil na kandidátke nečakané eso: Ak máte radi ľudové šlágre, toto meno vám isto vyrazí dych!

Matovič vytiahol ďalšie eso na kandidátke. Zobraziť galériu (3)
Matovič vytiahol ďalšie eso na kandidátke. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Instagram.com/noromeszaros.politik)

BRATISLAVA - Politika je plná prekvapení, hlavne čo sa týka kandidátok jednotlivých strán. Na nich sa v poslednom desaťročí objavujú čoraz šokujúcejšie mená, ako bývalí športovci či hviezdy z televíznych obrazoviek. Ani teraz však nebude o prekvapenia núdza a opäť sa o to postaralo hnutie OĽaNO a priatelia Igora Matoviča. Na jednotnej koaličnej kandidátke sa totiž predstaví prekvapivé meno, ktoré určite poznáte, ak máte radi televízne šlágre.

archívne video

Brífing koalície OĽANO a priatelia, Kresťanská únia a Za ľudí, na ktorom predstavia svoju kandidátku (Zdroj: Topky/Maarty)

Túto tvár poznajú hlavne starší občania, obľúbujúci ľudové šlágre

Do spoločnej kandidátky s Matovičovým hnutím sa totiž nahrnul aj známy moderátor, bývalá hlavná tvár televíznej obrazovky na Senzi TV a najnovšie aj kandidát na poslanca do Národnej rady Noro Meszároš. Toho Matovič pribral na 111. miesto kandidátky. "Milí priatelia, prosím, začnite ma sledovať aj na mojej novej stránke Noro Mészároš - kandidát do NRSR, kde Vám budem prinášať informácie z trochu "iného súdka". Aby sa slušnosť a diplomacia vrátila do parlamentu.... Ďakujem, že sa prepnete na túto stránku a stlačíte "sledovať". A samozrejme aj za Vaše zdieľanie," urguje svojich fanúšikov Meszároš na sociálnej sieti, pričom svoj zámer sa politicky angažovať potvrdil aj s fotkami šéfa hnutia.

Matovič vytasil na kandidátke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram.com/NORO MESZÁROŠ)

V televízii skončil pred rokom

Meszároš pritom skončil v televízii Senzi TV len pred rokom. Je otázne, či aj kvôli politickej kariére, no isté je, že mal tak dostatočný čas na to, aby si premyslel, či chce ísť s Matovičom do predvolebnej koalície. Politika očividne na konci dňa zvíťazila.

Ak chce koalícia uspieť, musí zabrať na viac, ako len 5 percent

OĽaNO pritom "vďaka" účasti Kresťanskej únie a Za ľudí ide do volieb ako štandardná koalícia, a tak to už nebude len o prekonaní piatich percent, ale musia mať viac ako 7, ak chcú byť v parlamente. Toto sa naposledy tesne nepodarilo Progresívnemu Slovensku a strane Spolu, ktoré išli do volieb spoločne. Chýbalo im asi len 900 hlasov. 

Matovič vytasil na kandidátke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Viac o téme: KandidátkaOĽaNONoro MeszárošSenzi TVNorbert Meszároš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu